spot_img
30.9 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Nuntã mare în familia „galben-verde”

- Advertisement -

Eveniment deosebit pentru un jucãtor al Vasluiului

MOMENT SPECIAL… Atacantul echipei FC Vaslui, Bogdan Morosan, a pus capãt burlãciei. Golgheterul „galben-verzilor” s-a cãsãtorit sâmbãtã, cu Miruna, aleasa inimii lui, în cadrul unei ceremonii de vis ce a avut loc la Arad, orasul natal al miresei.

Nuntã mare si frumoasã, sâmbãtã, la un restaurant de lux din Arad, acolo unde Bogdan Morosan, principalul marcator al echipei FC Vaslui, a semnat cel mai important contract, prin care si-a unit destinele cu Miruna, iubirea vietii lui. Ziua a început în fata ofiterului de stare civilã, unde tânãra pereche a spus „Da” într-un cadru superb, având alãturi rudele si prieteni din copilãrie. Evenimentul festiv s-a mutat apoi la restaurant unde mirii si invitatii s-au distrat pe cinste, pânã dimineata. Pentru cea mai importantã zi din viatã lor, cei doi au ales tinute vestimentare moderne si de bun gust. Bogdan a purtat un costum compus dintr-o pereche de pantaloni negri, cãmasã albã, papion si sacou de culoare crem deschis, care se închide într-un singur nasture, în timp ce Miruna s-a îmbrãcat într-o rochie de culoare roz prãfuit, cu motive florale, asortatã cu o capã de blanã de culoare visinie.

Bogdan Morosan, noua senzatie a fotbalului vasluian

De loc din Timisoara, Bogdan Morosan a ales sã joace pentru FC Vaslui dupã ce în vara acestui an a fost repartizat la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al Judetului Vaslui. Înainte de a îmbrãca tricoul „galben-verde” atacantul a evoluat pentru CS Timisul Sag, unde a fost principalul marcator al echipei. Bogdan si-a pãstrat forma sportivã si dupã transferul în Moldova, având nu mai putin de 14 goluri înscrise în sapte etape.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.