spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Violatorii din Fãlciu care au violat o minorã, condamnati la închisoare!

- Advertisement -

ÎNCHISI SI CU BANII LUATI

ÎNCARCERATI …Doi indivizi din Fãlciu, Adrian Zalã si Gheorghe Vicol, au fost condamnati si la Curtea de Apel Iasi la închisoare, dupã ce au violat o fatã de 15 ani. Fapta s-a petrecut în noaptea de 9/10 iunie, iar cei doi au fost arestati preventiv de judecãtorii bârlãdeni, la solicitarea procurorului de caz. Curtea de Apel Iasi a redus putin din pedeapsa aplicatã de judecãtorii vasluieni, în sensul cã Gheorghe Vicol a rãmas cu patru ani închisoare cu executatre pentru viol, iar Adrian Zalã, care a fost ridicat de politisti chiar de la botezul copilului sãu, a primit doi ani si sase luni închisoare cu suspendare pentru tentativã de viol. Cei doi au plãtit fetei de 15 ani 25 000 de lei daune morale. Acum mai au de achitat 4400 de lei cheltuielile de judecatã. ADN-ul celor doi tineri din Fãlciu a ajuns în baza de date a politiei, fiind astfel verificati ori de câte ori se va comite vreun viol în România. Au rãmas fãrã bani, au ajuns la închisoare si s-au fãcut de râs pentru toatã viata, doar ca sã îsi satisfacã poftele animalice cu o adolescentã minorã de 15 ani. Cam scumpã „pohta ce-au pohtit” cei doi vasluieni!

În seara de 9 iunie, a fost violatã o fatã de 15 ani, elevã în clasa a VIII-a, din satul Rânzesti, comuna Fãciu. Dupã viol, fata a anuntat la 112 ce-a pãtit, iar politistii din cadrul Politiei orasului Murgeni au identificat rapid pe autori: Adrian Zalã zis Cazghir, un tânãr de 20 de ani, din comuna Fãlciu, si Gheorghe Vicol, din suburbia Rai, orasul Murgeni. În seara când s-a petrecut fapta, victima, eleva de 15 ani, a mers împreunã cu Adrian Cazghir cu masina acestuia la Murgeni, unde au cumpãrat prezervative, iar de acolo s-au dus în suburbia Rai. Aici s-a mai urcat în masinã încã un tânãr, Gheorghe Vicol, prieten cu Cazghir, iar fata, care a crezut cã merge doar pentru a face sex cu un singur tânãr, s-a speriat când a auzit cã va fi supusã la un act sexual cu doi. Asa cã a refuzat sã facã sex, moment în care cei doi s-au dezlãntuit, fiind înfierbântati, si au supus fata la un viol în grup. Conform informatiilor primite, cei doi au întrecut mãsura si au folosit violenta, muscând fata de sâni si provocându-i rãni. Dupã ce si-au satisfãcut „pohta ce-au pohtit”, fata a fost dusã înapoi în sat cu masina, iar ea a sunat la 112, plângând si a povestit ce-a pãtit. Adrian Zalã, cunoscut în comunã ca un cal breaz, era mai tot timpul plecat prin Italia, având un copil cu o altã minorã, de 17 ani. Zalã a fost ridicat pe sus de mascati în seara de 10 iunie, de la botezul copilului sãu, care se desfãsura la Cãminul Cultural din Rânzesti. Mascatii au venit la botez neinvitati si au spart petrecerea. Douã zile mai târziu, cumãtrul mic ajungea în arestul IPJ Vaslui, cu mandat de arestare preventivã, alãturi de celãlalt tovarãs de orgii sexuale, Gheorghe Vicol.

Pedeapsã grea pentru Vicol, Zalã liber, pedeapsa fiind suspendatã!

Judecãtorii bârlãdeni si, mai apoi, vasluieni i-au condamnat pe cei doi violatori la câte patru ani închisoare cu executare pentru fapta lor, iar ieri, la Curtea de Apel Iasi s-a dat sentinta în apelul fãcut de cei doi inculpati, aflati în arest preventiv. Astfel, Adrian Zalã, zis Cazghir, a beneficiat de clementa judecãtorilor ieseni care i-au schimbat încadrarea juridicã de la infractiunea de viol la infractiunea de tentativã de viol si l-au condamnat la doi ani si sase luni închisoare, cu suspendare, fiind pus sub supraveghere, precum si la 60 de zile de muncã în folosul comunitãtii. Cât priveste pe Gheorghe Vicol, acesta a rãmas cu patru ani închisoare cu executare. La proces a atârnat greu si faptul cã cei doi au plãtit deja 25 000 de lei (câte 12 500 de lei fiecare), drept daune morale, victimei violului. Iar ADN-ul lor a fost prelevat pentru a fi introdus în baza de date a politiei alãturi de toti violatorii din tarã.

Iatã sentinta judecãtorilor ieseni, care nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel la Înalta Curte de Casatie si Justitie. „Condamnã pe inculpatul Vicol Gheorghe, la pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de viol. Interzice inculpatului ca pedeapsã complementarã exercitarea anumitor drepturi pe o perioadã de 4 ani dupã executarea pedepsei închisorii. Mentine starea de arest preventiv a inculpatului Vicol Gheorghe. Condamnã pe inculpatul Zalã Adrian, la pedeapsa de 2 (doi) ani si 6 (sase) luni închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de viol în forma tentativei. Dispune suspendarea executãrii pedepsei de 2 (doi) ani si 6 (sase) luni închisoare aplicatã inculpatului Zalã Adrian, sub supraveghere. Stabileste termen de supraveghere 2 (doi) ani si 6 (sase) luni. Pe toatã durata termenului de supraveghere inculpatul are obligatia de a presta o muncã neremuneratã, în folosul comunitãtii, în cadrul serviciilor publice ale Politiei comunei Fãlciu si ale Bisericii din satul Rânzesti, pe o perioadã de 60 de zile. Dispune punerea în libertate – de îndatã – a inculpatului Zalã Adrian de sub puterea mandatului de arestare preventivã. Se ia act cã inculpatii au achitat pãrtii civile suma de 25.000 lei, câte 12.550 lei fiecare – cu titlu de daune morale, asa cum acestea au fost solicitate de partea civilã. Obligã inculpatii la plata sumei totale de 4.400 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat, câte 2.200 lei fiecare.” .

CITITI SI:  http://vremeanoua.ro/eleva-batjocorita-de-doi-indivizi-unul-dintre-violatori-a-fost-saltat-de-mascati-de-la-botezul-propriului-copil

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.