spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Nesimtire: Corneliu Onilã vrea o vilã!

- Advertisement -

MOFTURI… P.S. Corneliu nu vrea sã pãrãseascã locul desfrâului! Ieri, reprezentantii Episcopiei Husilor au confirmat faptul cã Episcopul Onilã continuã sã doarmã în palatul de lângã Catedralã, desi i s-a cerut sã predea totul si sã plece. Rãmas la fel de simandicos, cum era si în vremea în care nu era de notorietate cã întretine relatii cu minorii seminaristi, Episcopul Onilã a cerut ca Sinodul Mitropolitan sã îi gãseascã o locuintã pe gustul sãu rafinat, nu cine stie ce cocioabã, de prin apropierea orasului Târgu Ocna, unde se pare cã superiorii i-ar fi gãsit rostul.

Preasfintitul Corneliu continuã sã tinã nasul pe sus, chiar si dupã ce o tarã întreagã l-a vãzut în ipostaze care cu greu vor putea fi uitate vreodatã de memoria colectivã. Desi, dupã ce a stabilit Sfântul Sinod de la Bucuresti vacantarea functiei de conducere a Episcopiei Husilor, PS Corneliu ar fi trebuit sã pãrãseascã imediat Catedrala Episcopalã de la Husi, respectiv, Palatul în care locuia, acesta a ignorat recomandarea, cel mai probabil cu acceptul tacit al unor superiori ierarhici. El a continuat sã locuiascã în lux si sã spere cu îndârjire cã va reusi sã convingã Sfântul Sinod cã filmele sale porno sunt trucaje.

„Preasfintitul Episcop Corneliu a rãmas si va rãmâne în cadrul Episcopiei”

Ieri, preotul Cosmin Gubernat, purtãtorul de cuvânt al Episcopiei, a iesit public sã declare cã, într-adevãr, Episcopul de Husi a dormit linistit în palat, în timp ce toatã lumea îl credea în cine stie ce chilie modestã, fãcând traduceri în post si rugãciune, pentru a-si putea câstiga pâinea. Cosmin Gubernat a spus: „Preasfintitul Episcop Corneliu a rãmas si va rãmâne în cadrul Mãnãstirii ‘Petru si Pavel’, la Episcopie, pânã când va fi finalizatã problema locuintei dumnealui, este de competenta Sinodului Mitropolitan al Moldovei si Bucovinei si în viitorul imediat urmãtor, va fi reglementat acest aspect. Si apoi va merge acolo. Pe 5, respectiv 6 octombrie, are loc alegerea, instalarea noului Episcop va fi fãcutã la o datã ulterioarã”, a spus preotul Gubernat. De reamintit cã, sâmbãtã, 30 septembrie, Sinodul Mitropolitan, în acord cu toti cei care au misiunea validãrii, a decis ca propunerile pentru functia de Episcop sã fie PS Ignatie Muresanul si exarhul mãnãstirilor din Iasi, Nichifor Horia. O a treia propunere ar putea veni din partea Sfântului Sinod al BOR, desi multi cred cã, de fapt, staretul de la „Trei Ierarhi”, Nichifor Horia, ar fi favoritul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.