spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni călduroasă, temperaturile ajung la 35 de grade

- Advertisement -

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va continua să se încălzească și va fi călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi condiții de grindină și pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 3I AUGUST, ORA 21 – 01 septembrie, ORA 09. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 01 septembrie, ORA 09 – 02 septembrie, ORA 09. Valorile termice vor continua să crească ușor, astfel încât vremea va deveni călduroasă în vestul, sudul și local în centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, ziua, în extremitatea de est a teritoriului, dar condițiile pentru ploi slabe, trecătoare, îndeosebi în zona Deltei Dunării, vor fi reduse. Spre seară și noaptea, în regiunile vestice, se vor semnala înnorări și, izolat, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral și 33…34 de grade în vest și sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 5…6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade în Dealurile de Vest. Noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-zile-vremea-va-deveni-calduroasa-temperaturile-ajung-la-35-de-gr_373991.html#ixzz4rM6BIzHK

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.