spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un bârlãdean acuzã cã a fost bãtut de un consilier local liberal! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

ÎN LOC SÃ SE ÎNCAIERE CÂINII … Scandal mare, ieri dimineatã, în zona strãzii Siret din Bârlad, unde un bârlãdean de 61 de ani, Dan Popa, s-a luat la ceartã cu consilierul liberal Adrian Todireasa. De la ceartã, Dan Popa afirmã cã s-a ajuns la bãtaie, iar consilierul local Todireasa i-ar fi dat un cap .. în cap. Omul a fãcut mare tam-tam pe aceastã chestie, solicitând ca sã-i fie prezentat cazul la ziar. La rândul sãu, consilierul Adrian Todireasa a fãcut plângere la politie împotriva lui Dan Popa, pe motiv cã acesta l-ar fi agresat fizic si verbal. El precizeazã cã nu l-a agresat niciun moment pe Dan Popa, vecinul lui, doar i-a atras atentia cã hrãneste câinii comunitari din zonã, punând în pericol cetãtenii si copiii care locuiesc în zonã. De la atentionare s-a ajuns la „cine esti tu, consilier jegos, cum îsi permiti, de ce m-ai filmat..”, Popa aruncând vorbe grele lui Todireasa. Urmeazã ca politia sã-si facã datoria si sã descopere dacã Dan Popa, care mai are câteva plângeri la politie împotriva lui de la vecini, are sau nu dreptate.

Dragostea pentru câinii comunitari naste pasiuni de neînteles, pasiuni care uneori ajung pânã la extreme neplãcute. Asa s-a întâmplat ieri în Bârlad, când, la o zi dupã sedinta CLM Bârlad, unde a fost prezentatã o informare a asociatiei germane care are concesionatã activitatea de strângere a cãteilor comunitari de pe strãzile Bârladului, consilierul liberal Adrian Todireasa a fãcut câteva observatii. El a precizat celor de la asociatia respectivã cã în zona strãzii Siret este un cetãtean, Dan Popa, care are o sifonãrie lângã o pompã cu apã de pucioasã, unde vine multã lume sã ia apã. Acolo, spune Todireasa, vin câini comunitari, în special dimineata, fiind hrãniti de bârlãdeanul Popa, iar câinii fac mizerie în zonã, punând în pericol cetãtenii. Desi niciun cetãtean n-a fost muscat de vreun câine comunitar din zonã, însã Adrian Todireasa a fãcut si câteva poze pe care le-a prezentat celor de la asociatie, oferindu-se sã-i ajute sã-i captureze. Cum necum, a aflat Dan Popa cã a fost pus în discutie la CLM problema cãteilor pe care îi hrãneste el, iar ieri dimineatãt, când l-a vãzut pe consilierul Adrian Todireasa, s-a dus la el la masinã si l-a luat la întrebãri! De aici pânã la acuzatii reciproce de agresiune a fost un pas!

Dan Popa: „M-a lovit cu capul. Uitati, am un semn!”

Dan Popa, proprietar de sifonãrie, ne-a relatat ce s-a întâmplat: „Astãzi, la orele 8.30, l-am abordat pe vecinul meu Todireasa, consilier local la CLM Bârlad din partea PNL. I-am spus cã din informatii precise am aflat cã am fost filmat de el, când dãdeam un os la un câine. Am aflat de la o persoanã serioasã cã am fost filmat si prezentat la CLM Bârlad si l-am abordat pe acest domn, care ilegal m-a filmat si a adus prejudicii persoanei mele, putea sã mã întrebe. Dumnealui a început sã mã jigneascã, cã ce-i curtea mea, m-a fãcut golan, m-a fãcut în toate felurile. Dacã nu mã feream, îmi dãdea cu capul în gurã si îmi rupea dintii, asa m-a lovit aici, deasupra arcadei. Eu l-am abordat doar si i-am cerut cont cã de ce m-a filmat, cã ce are cu mine, cã el nu stie sã dea bunã ziua la niciun vecin! Atât i-am zis. Eu nu i-am arãtat niciun cuvânt urât. Uitati sapca pe care o avea în cap si care i-a cãzut când m-a lovit. Eu mã duc sã fac plângere la domnul primar”, a spus Dan Popa, specificând cã are si un martor, o femeie în vârstã, care a vãzut toatã scena. Femeia respectivã n-a dorit sã dea nicio declaratie, precizând cã nu vrea sã fie filmatã, sã o vadã copii pe la ziare, cã ea n-a vãzut nimic.

Adrian Todireasa: „Nu l-am agresat, dimpotrivã, el m-a fãcut albie de porci si eu am depus plângere la politie”!

Adrian Todireasa, profesor de educatie fizicã si sport la o scoalã din Bârlad si consilier local liberal din partea PNL, a fãcut la rândul sãu precizãri referitoare la acest caz ciudat si iesit din comun. Dar, relatãrile sale nu prea coincid cu ale lui Dan Popa. „Eu am fãcut plângere la politie, pentru cã acest vecin este recunoscut ca fiind scandalagiu si recalcitrant. Mai multi vecini din zonã, deranjati de câinii comunitari pe care îi hrãneste, care sunt un pericol pentru copiii vecinilor sau pentru cei care vin la pompa de apã din zonã, mi-au relatat mie, ca si consilier local, despre acest pericol si m-au rugat sã iau mãsuri. Am pus problema în CLM Bârlad, am arãtat fotografii cu cãtei, pe care vi le pun la dispozitie si dumneavoastrã. I-am precizat reprezentantei asociatiei germane cã îi dau tot concursul pentru a lua si acei câini de acolo, chiar dacã domnul Popa îi hrãneste, fãcând mizerie pe spatiul public. El a aflat de interventia mea din CLM si dimineatã m-am trezit, când mergeam la masinã, cã m-a abordat cu tupeu, cã de ce l-am filmat fãrã voia lui. Eu i-am explicat frumos cã n-am nicio filmare, ci doar pozele cu câinii. A început sã-mi adreseze injurii, m-a agresat fizic, împingându-mã, mi-a jignit copilul, m-a fãcut consilier jegos, nici nu vã pot repeta ce-a putut spune. M-am suit în masinã si m-am dus direct la politie, unde am reclamat agresiunea fizicã si verbalã, precum si faptul cã acesta, la sifonãria lui, comercializeazã iegal bãuturi alcoolice, iar persoanele care beau acolo la el folosesc drept WC scãrile blocurilor. Am nenumãrate semnale de la vecini si cu totii vor depune mãrturie, mai ales cã domnul Popa, am aflat cã mai are vreo cinci plângeri de la vecini pentru agresiune verbalã si fizicã”, a precizat consilierul local Adrian Todireasa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.