spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Dragnea: Suntem foarte aproape să avem poliție politică în România. Sper că Hellvig va rezista

- Advertisement -

România este foarte aproape să aibă „poliție politică”, a afirmat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea, precizând că are „mari speranțe” că directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, va rezista „la orice tentație”.

„România este foarte aproape — încă nu e—, este foarte aproape de a ne trezi într-un timp rezonabil cu o poliție politică. Asta este o noțiune foarte grea. Nu suntem în situația în care să avem poliție politică, dar suntem foarte aproape de a avea așa ceva. Am mari speranțe în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl știu, are o concepție destul de modernă, sper să reziste la orice tentație, pentru că tentațiile sunt foarte mari. Prin ceea ce a făcut până acum se pare că lucrurile sunt în regulă ca și abordare”, a declarat Dragnea, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PSD, în România există foarte multă manipulare și influență asupra unor instituții care ar trebui să fie total independente.

sursa: https://www.realitatea.net/dragnea-suntem-foarte-aproape-sa-avem-poli-ie-politica-in-romania-sper-ca-hellvig-va-rezista_2097312.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.