spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Detalii ŞOCANTE în cazul bolnavului psihic care a ucis o necunoscută pe stradă. Ce a MĂRTURISIT

- Advertisement -

Bărbatul bolnav psihic care a ucis o femeie în plină zi la Mioveni, pe stradă, le-a mărturisit anchetatorilor că se simte uşurat după ce a comis crima! Omul, profesor de istorie, a mai fost internat la psihiatrie, dupa ce a înjunghiat o tanara. Acest caz demonstrează clar lipsa de proceduri in sistemul medical, prost finanţat, dar şi slaba legislaţie în domeniu.

Bărbatul de 37 de ani care a atacat ieri, din senin, o femeie şi a ucis-o, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia a fost înjunghiată cu trei lovituri de cuţit, în zona gâtului. Atacatorul nu regretă, ba chiar se simte uşurat după ce şi-a dus fapta la bun sfrşit. Nu e prima dată când recurge la un astfel de gest. În 2014 a mai înjunghiat o tânără pe stradă.

Avocata explică: „Ieri cand l-am intrebat de ce ai făcut lucrul asta mi-a răspuns simplu si sincer: „Am simtit nevoia sa ucid, sa duc la capat ce am început în 2014″. Va primi ingrijiri, dar stim ca nu sunt fonduri si sistemul nu e garantat”, a concluzionat avocatul.

Bărbatul a fost internat în ultimii ani de mai multe ori în Spitalul din Vedea. Prima oară, prin hotărare judecătorească, după ce a înjunghiat o tânără de 19 ani. Atunci a fost externat după un an şi câteva luni. Ulterior bărbatul s-a internat de bună voie. Ultima oară a stat în spital timp de lună şi a fost extrenat în urmă cu două săptămâni.

Managerul spitalului: „Medicul curant a considerat ca starea lui s-a ameliorat şi că poate fi externat. A fost anuntata familia pentru externare şi s- prezentat mama la externare si a fost externat, cu recamodarile de urma un trament, cu supraveghere din partea familiei, a aparţinătorilor”.

sursa: https://www.realitatea.net/detalii-socante-in-cazul-bolnavului-psihic-care-a-ucis-o-necunoscuta-pe-strada-ce-a-marturisit_2097114.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.