spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Bătaie ca-n filme între membrii unor clanuri din Fălticeni. Unul dintre protagonişti a ajuns la spital tăiat de sabie

- Advertisement -

Terasa unui club din municipiul Fălticeni a fost joi seara scena unei bătăi desprinse parcă din filme. Cel puţin patru bărbaţi s-au încăierat cu săbii şi scaune, iar în urma altercaţiei un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital, cu mai multe tăieturi la mână şi coapsă. Mai grav este faptul că terasa restaurantului era plină în acel moment de clienţi, care abia au apucat să fugă pentru a scăpa de indivizii dezlănţuiţi.

Un incident foarte grav, într-un club cu terasă foarte frecventat la acea oră

Altercaţia a avut loc în jurul orei 22.00, când localul din Fălticeni avea terasa plină cu clienţi. La una dintre mese, în apropierea intrării, stăteau doi bărbaţi, Constantin Muscă, de 49 de ani, zis ”Telu”, şi Gheorghe Nechifor, de 43 de ani, zis ”Gogu”, ambii din Fălticeni, cunoscuţi cu antecedente penale. La un moment dat, pe terasă au intrat mai mulţi tineri, în frunte cu Lucian Atănăsoaie, un tânăr de 25 de ani din oraş, practicant de box şi cunoscut pentru mai multe altercaţii violente în care a fost implicat de-a lungul timpului. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă că, alături de acesta, cel puţin alţi patru indivizi au pătruns pe uşa localului pentru o scurtă perioadă de timp. La vederea tânărului de 25 de ani în capul scărilor terasei, cei doi bărbaţi de la masă s-au ridicat brusc, au scos dintr-o sacoşă două obiecte contondente, de forma unor săbii fabricate artizanal, şi s-au năpustit asupra ”vizitatorilor”. Riposta extrem de violentă a celor doi a făcut ca dintre toţi cei care au intrat ameninţători pe uşa localului, doar tânărul de 25 de ani să rămână în luptă, restul dând bir cu fugiţii. Doar încă unul dintre cei cinci, Gheorghe Leonte, de 32 de ani, a încercat sporadic să-i dea o mână de ajutor tânărului de 25 de ani, rămas singur între cei doi bărbaţi cu săbii, reuşind să-l rănească pe unul dintre cei doi.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-08-26/Bataie-ca-n-filme-intre-membrii-unor-clanuri-din-Falticeni-Unul-dintre-protagonisti-a-ajuns-la-spital-taiat-de-sabie#ixzz4qsAanKd9
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.