spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Sindicatele din învățământ amenință cu greva

- Advertisement -

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) amenință cu proteste, începând din toamna acestui an, dacă problemele cu care se confruntă angajații din învățământ nu vor fi rezolvate de către Guvern, se arată într-un comunicat al FSLI.

În acest context, reprezentanții FSLI vor participa luni, 28 august, la o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, întâlnire în care aceștia își vor prezenta cele opt probleme majore cu care se confruntă, printre care elaborarea unei Legi a educației naționale, programele școlare învechite, subfinanțarea sistemului, precum și nedreptățile la care sunt supuși angajații din educație.

„Conform Programului de Guvernare PSD — ALDE, cea mai așteptată lege de către elevi, cadre didactice și părinți, este Legea Educației Naționale. Un act normativ realizat cu responsabilitate și supus dezbaterii publice va rezolva cea mai mare parte a problemelor cu care se confruntă de mai bine de 20 de ani sistemul de educație din România”, susțin reprezentanții FSLI care vor să afle care este graficul elaborării, dezbaterii publice și adoptării acestei legi.

sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/sindicatele-din-invatamant-ameninta-cu-greva-430087.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.