spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Doi cerbi uciși de braconieri, pe Valea Bistriței

- Advertisement -

O acțiune de braconaj căreia i-au căzut victime doi cerbi tineri, cu o greutate de aproximativ 100 de kg fiecare, a fost depistată joi dimineață, în zona de munte a județului Suceava.

Incidentul s-a petrecut pe fondul de vânătoare nr. 15 Valea Bistriței, gestionat de Direcția Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Cârlibaba.

„Cu ocazia unei patrulări, personalul silvic de la Ocolul Silvic Cârlibaba a sesizat un autoturism de teren care a intrat în fondul de vânătoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al DS Suceava, George Celsie.

În urma alertei declanșate și a verificărilor făcute în teren, în mașina intrată în pădure au fost descoperiți doi cerbi tineri, de 1-2 ani, la cam 100 de kg fiecare, împușcați.

Mașina de teren și cerbii braconați au ajuns apoi la Poliția din Vatra Dornei, un cetățean din Borșa fiind ridicat pentru audieri.

În continuare, urmează să fie stabilită valoarea pagubelor produse patrimoniului cinegetic de stat și să fie efectuate cercetările necesare.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-08-25/Doi-cerbi-ucisi-de-braconieri-pe-Valea-Bistritei#ixzz4qljEFrAh
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.