spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

NU UITATI: Sistare temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Bârlad

- Advertisement -

COMUNICAT Pentru a permite realizarea unor lucrări pe conducta magistrală ce alimentează municipiul Bârlad, Transgaz S.A. va întrerupe transportul gazelor naturale către localitate, în noaptea de 19 august 2017, începând cu ora 22.00, până pe 20 august a.c., ora 06.00.

În condițiile sistării temporare a livrărilor de gazelor naturale, compania noastră roagă consumatorii să nu folosească aparatele de utilizare a gazelor naturale în intervalul de timp menționat, să închidă toți robineții din instalațiile de utilizare, iar în cazul în care simt miros specific de gaz, să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă)

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Pentru a nu crea neajunsuri tuturor consumatorilor din municipiul Bârlad, reiterăm rugămintea de a nu folosi gazele naturale în perioada 19 august, ora 22.00 – 20 august a.c., ora 06.00, la unii clienți fiind întreruptă alimentarea cu gaze naturale, iar la alții este posibil să se constate o scădere a presiunii .

Echipa de comunicare a Delgaz Grid

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.