spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

„Mai avem de muncã”

- Advertisement -

Handbal

Cu toate cã echipa lui nu a învins pe nimeni, Sandu Iacob a afirmat cã turneul desfãsurat în perioada 13-15 august, în Sala Sporturilor, si-a atins scopul. „Încep prin a le multumi echipelor care au rãspuns invitatiei de a participa la acest turneu, suporterilor care au venit sã ne urmãreascã si, nu în ultimul rând, partenerilor HC Vaslui care ne au oferit posibilitatea sã ne bucurãm de handbal! Turneul si-a atins scopul pentru cã ne a oferit posibilitatea sã ne pregãtim în conditii de adversitate si la alt nivel de stres, aspecte pe care nu le întâlnim la antrenamente. De asemenea suntem multumiti de disponibilitatea la efort a sportivilor nostri!”

Asta e concluzia pe care banca tehnicã a echipei vasluiene de handbal masculin a tras-o dupã turneul amical „Cupa Municipiului Vaslui la handbal”. HC Vaslui a terminat competitia cu trei înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate, ocupând ultimul loc în clasament.

„Am vrut sã vedem potentialul fiecãrui jucãtor”

În turneul de la Vaslui, antrenorii Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au pus accent pe sudarea relatiilor de joc si mai putin pe rezultate. Tehnicienii au acordat timpi egali elevilor sãi, de aici si înfrângerile suferite. „Accentul a fost pus pe învãtarea si consolidarea anumitor sisteme de apãrare plus a anumitor trasee pe faza de atac. Am încercat sã oferim timpi egali de joc tuturor jucãtorilor, am folosit diferite formule de echipã, tocmai pentru a observa potentialul tuturor. Sunt suficiente lucruri care încã nu functioneaza asa cum ne dorim, dar pentru a le face functionale vom munci!”, a mai spus antrenorul Vasluiului. HC Vaslui a fost învinsã, în cupa municipiului la handbal, de CSU Suceava cu scorul 37-35, de CSM Fãgãras cu scorul 34-31 si de Stiinta Bacãu cu scorul de 29-28.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.