spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Poliția Vaslui are o pistă în cazul jumătății de trup găsită în râul Prut, în zona Râșești!

- Advertisement -


ȘOCANT Surse din poliție ne-au precizat că în cazul descoperirii macabre din data de 13 iulie, în râul Prut, din zona Râșești, județul Vaslui, s-a ivit o pistă interesantă. Pantalonii  găsiți pe jumătatea inferioară de cadavru  au fost recunoscuți de Adina Pacariu, o învățătoare din comuna Gorban, județul Iași, localitate care se învecinează cu comuna Fălcu, satul Râșești, fiind graniță între cele două județe, Iași și Vaslui.

Se bănuiește că cel găsit  doar  pe jumătate ar fi  Iulian  Pascariu,de 45 de ani,  soțul Adinei Pascariu, bărbatul dispărând de acasă din 18 octombrie anul trecut, după o ceartă serioasă cu soșia sa. Polițiștii ieșeni l-au dat dat în urmărire națională, dar nici urmă de bărbat. Conform presei ieșene, familia Pascariu este cunoscută în comuna Gorban ca fiind una liniștită și nu-și explică nimeni plecarea precipitată de acasă a bărbatului. Mai mult, dispariția acestuia  a fost reclamată  la zece zile după ce Iulian Pascariu a părăsit domiciliul conjugal. Totuși, până la sosirea rezultyatelor ADN solicitate de IPJ Vaslui, nu se poate spune cu certitudine că trupul înjumătățit găsit aparține 100% lui Iulian Pascariu din Iași.

Vă reamintim că în după amiaza zilei de joi, 13 iulie, pe raza localității vasluiene Râșești, pe marginea râului Prut în zona cunoscută ca fiind „Cotul rușilor”, a fost găsită în stare avansată de putrefacție, partea inferioară a unei persoane de sex masculin.  Autoritățile din Vaslui au demarat o anchetă pentru a afla identitatea persoanei și cum a ajuns în acel  loc. Cel mai probabil, jumătatea de siluetă omeneasca a fost adusă de cursul râului.  Pantalonii găsiti pe cadavru se precizează că au fost recunoscuți de soția celui dispărut, Adina Pascariu, care a spus că ar semana cu cei  ai soțului  său Iulian Pascariu, dispărut  din luna octombrie anul trecut de la domiciliu.  Cert este că nici până în acest moment nu a fost găsit restul trupului. Autoritățile nu exclud ca Iulian Pascariu să-și fi pus  capăt  zilelor. Odată intrat în stare de putrefacție, trupul neînsufletit  al barbatului  ar fi putut fi târât de animale, iar jumătate ar fi putut ajunge în Prut.

CITITI ȘI: http://vremeanoua.ro/jumatate-de-corp-omenesc-descoperit-in-prut

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.