spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Creștere economică ,,pe datorie”. Cât a împrumutat Guvernul pentru plata salariilor și pensiilor

- Advertisement -

Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, susține că actuala creștere economică este „pe datorie”, deoarece anul acesta Executivul a făcut împrumuturi de 1,5 miliarde de euro pentru plata salariilor și a pensiilor.

„PSD a demonstrat că, în afară de a minți și a umili acest popor, nu este în stare de nimic. Iar așa cum vechiul circ nu mai poate fi vândut, au schimbat placa cu noi minciuni. PSD: Avem cea mai mare creștere economică din UE. Uită să spună însă că anul acesta am împrumutat peste 1,5 miliarde de euro pentru a plăti salarii și pensii. Cu alte cuvinte, creștere economică pe datorie. PSD: Avem cel mai mic preț la carburanți din UE. Prin urmare, hai să mai impunem o suprataxă pe motorină și benzină pentru a ne alinia la prețurile din Europa. Uită să amintească că avem și cel mai mic salariu pe economie din UE. În aceeași logică, tot pentru că avem printre cele mai mici taxe și impozite din UE, PSD urmează să își argumenteze mărirea de taxe și introducerea de noi impozite, argumentând prin necesitatea de a ne alinia nivelului de taxare din alte țări ale UE. Doar suntem cetățeni europeni și avem obligații, nu doar drepturi”, a scris Tomac, pe Facebook.

sursa: https://www.realitatea.net/cre-tere-economica-pe-datorie-cat-a-imprumutat-guvernul-pentru-plata-salariilor-i-pensiilor_2092563.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.