spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Angajãri masive la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui

- Advertisement -

ANGAJÃRI…Cea mai mare unitate spitaliceascã din judetul Vaslui are nevoie urgentã de medici, în acest sens fiind scoase la concurs 15 posturi în mai multe sectii.

Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui scoate la concurs 15 posturi ce se adreseazã medicilor din mai multe specializãri. Anuntul a fost publicat vineri, 4 august,  în “Viata medicalã” si se precizeazã cã înscrierile la concurs se pot face la sediul unitãtii, în termen de 15 zile de la aparitia anuntului. Concursul se organizeazã în perioada cuprinsã între 31 si 90 de zile la publicarea în revista de specialitate. Posturile vacante puse la dispozitie de SJU Vaslui sunt: 1 post de medic specialitatea nefrologie pentru Sectia Medicinã internã-compartiment de nefrologie; 1 post de medic specialitatea cardiologie pentru Sectia Cardiologie; 1 post de medic specialitatea oncologie medicalã pentru Cabinet de Oncologie medicalã; 1 post de medic specialitatea ortopedie pediatricã pentru Sectia chirurgie si ortopedie infantilã; 1 post de medic specialitatea medicinã internã pentru Sectia Medicinã internã; 1 post de medic specialitatea gastroenterologie pentru Sectia Medicina internã-compartiment de gastroenterologie; 1 post de medic specialitatea psihiatrie pediatricã pentru Centrul de Sãnãtate Mintalã copii; 1 post de medic specialitatea epidemiologie pentru Serviciul de prevenire a infectiilor asociate asistentei medicale; 1post de medic specialitatea sãnãtate publicã si management pentru Serviciul de Management al Calitãtii Serviciilor Medicale; 1 post de medic specialitatea medicinã de laborator pentru Laboratorul de analize medicale cu punct de lucru în Ambulatoriul integrat; 1 post de medic specialitatea radiologie si imagisticã medicalã , cu competentã în Computer tomograf pentru Laboratorul de Radiologie si Imagisticã Medicalã- compartiment CT; 2 posturi de medici specialitatea medicinã de urgentã pentru UPU-SMURD; 1 post medic specialitatea medicinã sportivã pentru Cabinet medicinã sportivã; 1 post de biolog Laborator analize medicale cu punct de lucru în Ambulatoriul integrat.

S-a mãrit echipa medicalã

Pânã la ocuparea posturilor de mai sus, Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui a reusit sã-si mãreascã echipa medicalã pe douã sectii foarte importante. Dr. Vlad Acatrinei – medic specialist ortopedie traumatologie va lucra în cadrul Sectiei de Ortopedie Traumatologie, în timp ce dr. Cristina Elena Pârãu- medic primar oncologie medicalã va fi sefa Compartimentului de oncologie medicalã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.