spot_img
28.3 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Copilul de 13 ani accidentat grav la Iana are nevoie urgent de ajutor!

- Advertisement -

APEL UMANITAR

APEL…George Barbu, un bãietel de 13 ani, victimã a unui accident grav, are nevoie de ajutorul vasluienilor. În urma accidentului, care a avut loc duminica trecutã, bãiatul din Iana are nevoie de donatori de sânge si de orice formã de ajutor, pentru a putea începe recuperarea. “Bãiatul meu se aflã în o stare foarte gravã dupã ce a fost implicat în accidentul acela oribil. Din fericire am avut parte de oameni buni de lângã mine care m-au ajutat. Totusi fiul meu mai are mult timp pânã sã se recupereze complet. Picioarele sale au fost distruse si mâna dreaptã la fel. Ieri (n.r. Luni) noapte, la ora 23.00, a fost dus în sala de operatie si a iesit azi (n.r. Marti) dimineatã la ora 05.00. Imi este teamã pentru el dar este un bãiat puternic si luptãtor. Acum începem drumul spre recuperare si avem nevoie de ajutor” ne-a povestit Cerasela Barbu, mama lui George. Din pãcate aceastã dramã nu a fost de ajuns ca soferul, Cãtãlin Rusu, sã uite de faptul cã masina lui a fost avariatã. Potrivit mamei bãiatului, acesta ar fi fãcut o scenã chiar în momentul în care bãiatul a fost urcat în ambulantã. Acesta a si amenintat-o pe mama bãiatului, cerând ca masina lui sã fie reparatã urgent.

Dupã ce a fost implicat într-un accident care i-ar fi putut aduce moartea, George Barbu se aflã acum în afara orcãrui pericol. Cu toate astea, bãiatul de 13 ani necesitã mai multe zile pânã sã se recupereze complet. Duminica trecutã, acesta a fost lovit din plin de un autoturism condus de un consãtean în timp ce se plimba cu bicicleta pe ulitele satului. În urma accidentului, bãiatul a fost transportat de urgentã la Spitalul Municipal Bârlad, unde a fost stabilizat înainte sã fie trimis de urgentã la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi. Acolo medicii l-au operat, în cursul zilei de ieri, dupã ce a primit mai multe transfuzii, acesta pierzând foarte mult sânge. Operatia lui a durat 6 ore, având în vedere gravitatea rãnilor sale. “Bãiatul meu se aflã în o stare foarte gravã dupã ce a fost implicat în accidentul acela oribil. Din fericire am avut parte de oameni buni de lângã mine care m-au ajutat. Dar fiul meu mai are mult timp pânã sã se recupereze complet. Picioarele sale au fost distruse si mâna dreaptã la fel. Ieri (n.r. Luni) noapte, la ora 23.00, a fost dus în sala de operatie si a iesit azi (n.r. Marti) dimineatã la ora 05.00. Imi este teamã pentru el dar este un bãiat puternic si luptãtor. Acum începem drumul spre recuperare si avem nevoie de ajutor.” ne-a povestit Cerasela Barbu, mama lui George. Conform apropiatilor familiei, acesta ar avea nevoie si de o operatie pe creier, dar din pãcate este prea devreme, bãiatul având nevoie de o recuperare fizicã intensã.”Astãzi (n.r. ieri) voi vorbi cu medicul care l-a operat, si vom discuta despre recuperarea lui. Pânã atunci avem nevoie de donatori de sânge. El are grupa de sânge 01 negativ si dacã sunt oameni care vor sã ne ajute mã pot contacta pe facebook-ul meu: Cerasela Barbu” a mai adãugat mama bãiatului.

“Eu îi fac masina, dar el sã îmi facã bãiatul cum era!”

În urma accidentului, familia Barbu a fost pusã într-o pozitie ingratã, multi vasluieni arãtând cu degetul la copil. Ce e drept, din informatiile date de politisti, bãiatul nu s-a asigurat când a intrat pe carosabil. Mama lui George, contraatacã gurile rele si povesteste varianta sa.”Copilul meu nu a avut nici o vinã pentru toatã întâmplarea asta. A fost acuzat cã nu avea frâne si de asta s-a întâmplat totul. Dar nu a fost asa. George a frânat din panicã si a rãmas în drum. Asta este ultimul lucru înainte de impact. Dacã soferul avea o vitezã mai micã nu se întâmplau toate astea. Se vede foarte clar cât de distrusã este masina, si ce rãni are copilul meu. Dacã mergea cu viteza legalã în localitate nu se ajungea aici” ne-a povestit Cerasela Barbu. Mai mult, faptul cã era sã îsi piardã copilul nu era destul, soferul implicat în accident, Cãtãlin Rusu, a fãcut o scenã fix când George era urcat în ambulantã. Conform, mamei bãiatului, acesta ar fi urlat în gura mare la femeie sã îi plãteascã reparatiile la masinã.”Nu pot sã cred cã cineva ar fi fãcut asa ceva. Când am ajuns la locul unde a avut loc accidentul nu am putut sã stau lângã copilul meu pentru cã fãcea el scandal. M-a apucat si a început sã mã bruscheze urlând la mine sã îi repar masina. Eu o sã îi fac masina, dar el sã îmi facã bãiatul cum era. Are picioarele distruse, pline de suruburi si plãci metalice. Era sã moarã pentru cã el nu a fost atent, nu bãiatul meu. Înteleg cã se mai joacã copiii, dar el conducea cu vitezã mare, altfel putea sã evite impactul. Vom vedea exact ce s-a întâmplat dupã ce vor fi scoase filmãrile” a spus Cerasela Barbu. (Andrei Manolachi)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.