spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Simona Halep a abandonat în sferturile de finală de la Washington

- Advertisement -

Simona Halep, principala favorită, a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul şapte.

Simona Halep a renunţat după o oră şi opt minute din cauza căldurii sufocante.

De ce s-a retras Halep de la Washington
Retragerea Simonei a venit după ce aceasta a avut o discuție cu Darren Cahill, la finalul setului secund. Atunci, antrenorul australian i-a recomandat jucătoarei, care era extrem de afectată de căldură, să solicite interveniția fizioterapeutului, iar dacă problema persistă, să abandoneze, întrucât nu merită să riște o accidentare înainte de cele două turnee Premier 5 de la Toronto și Cincinnati.

Halep, care va primi un cec de 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA, are 3-2 în meciurile directe cu Makarova.

De remarcat că Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost programată de organizatori de fiecare dată la orele prânzului, pe o căldură foarte mare, iar în cele din urmă efectele acesteia s-au făcut simțite.

22:20 – Halep – Makarova 6-2, 3-6, 0-1, retragere. Meciul se încheie, după ce Simona a ales să se retragă, în urma intervenției doctorului, care i-a luat tensiunea pe teren.

22:18 – Halep – Makarova 6-2, 3-6, 0-1. Simona Halep își pierde serviciul în debutul decisivului, iar apoi solicită intervenția fizioterapeutului, așa cum i-a recomandat Darren Cahill, la finalul setului secund. Antrenorul său i-a sugerat chiar să abandoneze, în cazul în care nu se simte foarte bine.

22:13 – Halep – Makarova 6-2, 3-6. Ekaterina Makarova valorifică prima șansă de set pe care o are pe propriul serviciu și împinge meciul în decisiv.

21.41. Simona Halep încheie primul set cu 6-2.

21.10 A început meciul!

Monica Niculescu (locul 59 WTA) şi cap de serie numărul 6 şi Julia Goerges (locul 40 WTA) şi cap de serie numărul 4. Și această întâlnire va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și va începe nu mai devreme de ora 22:30.

sursa: https://www.realitatea.net/simona-halep-a-abandonat-in-sferturile-de-finala-de-la-washington_2090567.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.