spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Un tânăr anchetat deja în două dosare de trafic de droguri, arestat pentru instigare la cultivarea de canabis la domiciliu

- Advertisement -

Un tânăr din municipiul Rădăuţi a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava, la propunerea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, pentru infracţiuni de instigare la comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Din datele de anchetă rezultă că inculpatul, Iosif Marian Grijincu, a încurajat în mod repetat doi complici să se ocupe de cultivarea de canabis la domiciliul unuia dintre ei. Grijincu s-ar fi folosit de faptul că este cunoscut în zona Rădăuţi ca dealer de droguri şi le-a dat asigurări celor doi că se va ocupa direct de găsirea clienţilor pentru recoltă. Ceea ce face cazul ieşit din comun este că Iosif Marian Grijincu mai este pus sub acuzare de procurorii DIICOT în alte două dosare de trafic de droguri, unul chiar foarte recent, din luna iunie a acestui an.

Planul cultivatorilor de canabis, stricat de structurile de combatere a crimei organizate

Din ancheta poliţiştilor de la Serviciul Antidrog al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea DIICOT, rezultă că Iosif Marian Grijincu l-a determinat pe Iulian Zaharia, din Rădăuţi, să finanţeze o cultură de canabis care a fost dezvoltată la domiciliul inculpatului Florin Dănuţ Ştreangă, din comuna Frătăuţii Noi.

Planul grupului infracţional era următorul: plantele urmau să fie îngrijite până la maturitate, astfel încât să poată fi recoltate şi uscate pentru a deveni propice comercializării. Florin Dănuţ Ştreangă era cel care urma să se ocupe de îngrijirea plantelor până la maturitate, rezultă din anchetă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-08-04/Un-tanar-anchetat-deja-in-doua-dosare-de-trafic-de-droguri-arestat-pentru-instigare-la-cultivarea-de-canabis-la-domiciliu#ixzz4omy3r1pg
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.