spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

LIGA CAMPIONILOR: FCSB va evolua cu una dintre echipele Liverpool, Napoli, Sevilla, Sporting Lisabona şi ŢSKA Moscova, în play-off

- Advertisement -

Manşa I a play-off-ului este programată la 15-16 august, iar returul la 22-23 august. Victoria spectaculoasă de pe terenul Viktoriei Plzen, scor 4-1, le-a adus celor de la FCSB nu doar calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, ci şi siguranţa prezenţei în grupele Europa League.

FCSB nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor, programată vineri. Astfel, vicecampioana României va întâlni un adversar dintre Liverpool, Napoli, FC Sevilla, Sporting Lisabona şi ŢSKA Moscova.

În urna echipei FCSB, prima sub linia capilor de serie, se vor mai afla Istanbul Başakşehir, Young Boys Berna, Hoffenheim şi Nice.

URNA CAPILOR DE SERIE

  • Sevilla
  • Napoli
  • Liverpool
  • ȚSKA Moscova
  • Sporting Lisabona

3 VECHI CUNOȘTINȚE

Steliștii s-au întâlnit până acum cu trei dintre posibilii adversari, ȚSKA Moscova, vicecampioana Rusiei, și Sporting, locul 3  din Portugalia, fiind singurele necunoscute.

Pe Sevilla au întâlnit-o în două rânduri, în primăvara EL și în grupele UCL, și a cedat toate cele patru partide directe. Vicecampioana le-a întâlnit pe Napoli și pe Liverpool în faza grupelor EL din sezonul 2010/2011, când au obținut câte un punct în confruntările de pe teren propriu.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/liga-campionilor-fcsb-va-evolua-cu-una-dintre-echipele-liverpool-napoli-sevilla-sporting-lisabona-si-tska-moscova-in-play-off_369864.html#ixzz4omEbKwWr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.