spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Temperaturi de peste 40 de grade în următoarele zile! Meteorologii ar putea emite COD ROȘU

- Advertisement -

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD PORTOCALIU şi COD GALBEN de caniculă, valabilă miercuri, 2 august, şi joi, 3 august. Meteorologii nu exclud ca, începând de joi, să fie instituit un cod roşu de caniculă.

Ţara noastră a fost cuprinsă de un val de căldură, care se va intensifica spre sfârşitul săptămânii, când valorile termice vor depăşi chiar şi 40 de grade.

Deocamdată, azi, jumătatea de vest a României este sub cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic, iar estul, sub avertizare de cod galben.

Meteorologii spun că, în următoarele zile, va avea loc o intensificare a acestui val de căldură, în special în regiunile vestice, pe arii restrânse, în cele centrale şi în cele de sud-vest, unde, spre exemplu, sâmbătă, temperaturile maxime estimate pot să atingă şi să depăşească 40 de grade Celsius.

sursa: https://www.realitatea.net/atentionare-meteo-cod-portocaliu-si-galben-de-canicula-in-toata-ara_2089477.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.