spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Şedinţa de Guvern care trebuia să aibă loc astăzi s-a amânat din cauza pensiilor speciale

- Advertisement -

Soarta pensiilor speciale devine şi mai incertă. Şedinţa de Guvern care trebuia să aibă loc astăzi la ora 13.00 s-a amânat, urmând să aibă loc cel mai probabil, vineri. Pe ordinea de zi trebuia să fie inclus şi actul normativ care stabilea pensiile pentru militari şi poliţişti. Potrivit unor surse, ordonanţa nu avea toate avizele necesare. Reamintim că trei miniştri direct implicaţi în avizarea aceastei ordonanţe sunt greu de găsit, de ieri: ministrul Muncii, al Apărării şi cel al Internelor.

Aşadar, alba neagra cu pensiile militarilor şi poliţiştilor, întucât MapN şi MAI se contrazic pe tema ordonanţei de urgenţă care ar urma să reglementeze regimul pensiilor. Astfel, cei de la Apărare au anunţat miercuri că „specialiştii Ministerului Apărării Naţionale şi cei ai Ministerului Afacerilor Interne continuă consultările şi pregătesc draft-ul actului normativ ce va fi discutat în cadrul Executivului, cele două ministere fiind co-iniţiatoare”. Pe de altă parte, pe 30 iulie, MAI anunţa că pe Facebook, că nu a inițiat și nu are un astfel de proiect (n.r. OUG) în lucru.

Cel puţin o instituţie refuză să se pronunţe pe tema ordonanţei pregătite de Guvern pentru pensiile speciale, anunţă Realitatea Tv. Este vorba despre o instituţie dintre cele de la care Executivul a cerut aviz, anunţă Realitatea Tv. Potrivit unor surse, aceasta nu vrea să-şi spună deloc părerea. Adică nu va da nici aviz pozitiv, nici negativ.

sursa: https://www.realitatea.net/sedinta-de-guvern-la-ora-13-00_2090037.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.