spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Petrecere cu trupe mari, la Hoceni, pe 6 august!

- Advertisement -

PETRECERE Duminicã, 6 august, la Hoceni se va încinge o petrecere pe cinste, de Ziua Comunei! Primarul Vasile Tabãrã lanseazã o invitatie cãtre toti fiii satelor componente, cãtre oficialitãtile întregii zone, prieteni, colaboratori sau, pur si simplu, oameni care vor sã petreacã o zi de sãrbãtoare în mijlocul gospodarilor din Hoceni. Sunt pregãtite momente antrenante, cu întreceri sportive si concursuri, iar seara, artisti de marcã precum Fly Project sau moldovenii de la “Simrat” sunt pregãtiti de spectacol!

Ca în fiecare an, la Hoceni, de Ziua Comunei, se anuntã o petrecere strasnicã! De dimineatã pânã seara, în ziua de 6 august, vor fi momente care nu îi vor lãsa pe participanti sã se pliciseascã: fie cã este vorba despre întreceri sportive, de fotbal, sah, tenis de masã, fie cã vor fi iarãsi acele concursuri amuzante, precum “alergatul în sac” sau prinsul purcelusilor ori trasul frânghiei, toate vor avea loc la Ziua Comunei Hoceni, cu începere de la 9,30. Seara, la ora 19,00 va începe spectacolul. Vor fi prezenti micii artisti locali, care îsi vor bucura pãrintii, bunicii si rudele cu prestatia lor, iar apoi, în fata publicului vor veni artisti de muzicã popularã, precum Georgiana Pãduraru, fanfare de la Valea Mare, care toatã ziua va face atmosferã la Hoceni. Fly Project rãmâne cap de afis, fiind o trupã mare si asteptatã, dar nici moldoveni de la “Simrat” nu se vor lãsa mai prejos, anuntând un show de zile mari. Interpreta Laura va aduce un plus de distractie pe ritmuri de manele, în asa fel încât niciun petrecãret sã nu plece de la sãrbãtoarea Hocenilor fãrã sã îsi fi ascultat genul preferat de muzicã.

Invitatie deschisã, de la primarul Vasile Tabãrã

“Eu invit pe toatã lumea, în comuna noastrã, la sãrbãtoarea pe care cu totii o asteptãm în fiecare an. Asa cum stiti, ne-am strãduit sã fim de fiecare datã, gazde bune si primitoare. Si anul acesta va fi la fel! Asteptãm cât mai multi oameni, fii ai satului, colaboratori, oficialitãti si pe toti cei care vor sã ne fie alãturi, pe 6 august. Sperãm sã le placã în mijlocul nostru si îi asteptãm cu mare drag”, a spus primarul comunei Hoceni, Vasile Tabãrã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.