spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Mama bãtãusã din Trestiana, 60 de zile sub control judiciar!

- Advertisement -

ODIOASÃ… Mama fãrã suflet, din comuna Grivita, care si-a bãtut crunt bãietelul de 10 ani, scãpat cu fuga din mâinile individei, a fost pusã sub control judiciar, pentru urmãtoarele 60 de zile. Între timp, Protectia Copilului face toate demersurile pentru a o decãdea pe femeie din drepturile pãrintesti.

Individa din satul Trestiana, comuna Grivita, este cercetatã sub control judiciar, pentru sãvârsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cazul lui Denis, copilul de numai 10 ani, gãsit întâmplãtor în autogara Bârlad, plângând si plin de urmele unor lovituri puternice, a impresionat o multime de oameni. Bãietelul fusese agresat chiar de mama lui, din mâinile cãreia scãpase cu fuga. Un strãin, vãzându-l singur si plângând, cu urme vizibile de bãtaie pe corp, a avut o reactie corectã si a sunat la 112. Politia a intervenit, l-a luat pe copil si l-a dus la spital. Denis abia fusese încredintat de cãtre Protectia Copilului mamei sale, dupã ce copilul stãtuse o perioadã bunã la bunicii dintr-o comunã gãlãteanã. Atitudinea femeii fatã de bãiat a fost însã una ostilã, lipsitã de atasament. L-a bãtut frecvent, cã bãiatul cerea sã fie dus înapoi la bunicii lui. În ziua în care l-a lovit atât de rãu, micutul a reusit sã fugã de acasã. A mers singur pânã în autogara din Bârlad, sperând ca de acolo sã ia un microbuz, ca sã ajungã la Matca, la bunicii care îl crescuserã de mic. Imediat, dupã ce copilul a fost dus la spital, unde a fost internat în sectia chirurgie, politistii au început verificãrile în acest caz. Femeia a recunoscut în fata politistilor, seninã, cã, da, ea l-a bãtut pe bãietel, iar motivul a fost acela cã… a enervat-o!

Denis nu va mai ajunge la mama bãtãusã!

Protectia Copilului a actionat, de asemenea, imediat, în acest caz. Pe micutul de 4 ani si jumãtate, pe care femeia îl mai avea acasã, specialistii DGASPC Vaslui l-au luat si l-au plasat în familia lãrgitã, în grija unor rude responsabile, iar Danis, dupã ce va iesi din Spital, va merge într-un centru de primire a minorilor în regim de urgentã si, cu sigurantã, el nu va mai ajunge în grija mamei bãtãuse. În paralel, Protectia Copilului a si demarat procedurile de decãdere a femeii din drepturile pãrintesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.