spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

NU AJUTAȚI PE ORICINE! Tânără din Iași dată „dispărută” pe Facebook de un violator

- Advertisement -

ATENȚIE! Mulți oameni, din dorința de a ajuta, nu fac altceva decât să le ușureze munca infractorilor. Important este să nu distribuie orice mesaj primit pe Facebook sau pe e-mail. O tânără din Iași era să ajungă pe mâna unui violator după ce individul a făcut publice fotografii cu ea, dând-o drept „dispărută”.
Zilele trecute, o fată din Iași a avut un șoc. Prietenii săi din lista de Facebook i-au spus că este dată pe internet drept dispărută de către un individ care spune că se teme ca ea să nu fi pățit ceva rău. A descoperit că postările erau făcute chiar de violator. Apăreau fotografii de-ale ei făcute în urmă cu mai mulți ani. Individul susținea că nu mai știe nimic despre acea tânără, că are nevoie de orice informație pentru a o putea găsi. Dădea detalii care să stârnescă multă compasiune.
Prietenii din lista fetei au raportat cu toții la Facebook acele postări, iar rețeaua de socializare a închis contul individului în mai puțin de o zi.
Bărbatul o agresase pe tânără în urmă cu mai mulți ani. Cei doi se cunoșteau doar din vedere, locuind în același cartier. Nu avuseseră o relație, nu erau prieteni. Cei doi ajunseseră în casa unei cunoștințe comune la o petrecere. Iar acolo, fata a fost abuzată.
Pentru ca scandalul să nu ia proporții uriașe și de teamă pentru viața ei, tânăra s-a mutat din oraș și a încercat să trăiască normal. Liniștea ei pe care o căpătase cu greu s-a spulberat zilele trecute după ce a văzut cât de ușor poate fi găsită cu ajutorul internetului.
În ultima perioadă, pe grupurile de Facebook cu mulți membri au mai circuat diverse mesaje de acest tip, iar unele erau promovate și transmise mai departe de oameni care doreau doar să ajute, fără să știe cine sunt cei care cer informațiile respective.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/nu-ajutati-pe-oricine-tanara-din-ia-i-data-disparuta-pe-facebook-de-un-violator–166248.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.