spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Repornește modernizarea Insulei de agrement

- Advertisement -

– s-au găsit soluții tehnice pentru repararea greșelilor din primul proiect și se face din nou licitație pentru găsirea unui constructor

Unul dintre cele mai dorite obiective de investiții din municipiul Bacău, poate mai mult chiar decât Spitalul Municipal, este Insula de Agrement. Toată lumea întreabă despre finalizarea modernizării, cu atât mai așteptată cu cât termenul de execuție a fost amânat de mai multe ori, în tradiția nefastă a majorității proiectelor demarate în ultimii ani. De altfel, municipalitatea a plătit deja mai multe milioane de euro drept penalități pentru nerespectarea contractelor prin care a primit fonduri europene.

„La insulă, problema a fost proiectarea proastă a parcării de la intrare, care era așezată exact pe una dintre rețelele magistrale ale canalizării orașului. Prin urmare, ajunse la un grad de execuție de 70%, lucrările au fost frânate abrupt, în căutarea unei noi soluții tehnice pentru parcare. Expertiza tehnică s-a încheiat, s-a găsit o nouă soluție pentru a nu periclita nodul de canalizare. Urmează proiectarea restului rămas de executat și licitarea lucrărilor”, a precizat Cosmin Necula, primarul Bacăului.

sursa: http://www.desteptarea.ro/2017-reporneste-modernizarea-insulei-de-agrement/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.