spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Semnãturi pentru Corneliu: “cel mai bun, mai onest si mai dedicat ierarh al locului”

- Advertisement -

INITIATIVÃ AIURISTICÃ

ATITUDINE…Hulitã de Corneliu si datã afarã chiar de el din Bisericã, o femeie s-a transformat în cea mai aprigã sustinãtoare a episcopului desfrânat!

PROBLEMÃ… Nici nu bãnuia Episcopul fugar al Husilor, misogin declarat, cã, în plin oprobriu public, pentru spãlarea imaginii sale va lupta ca o leoaicã tocmai… o femeie! Huseanca Rozaura Carmen Anghelus, fiicã a regretatului poet Ioan Alexandru Anghelus, s-a nãpustit asupra retelelor de socializare, scriind un fel de manifest, prin care îi ceartã rãu pe cei ce îndrãznesc sã îl critice pe Episcopul cãruia – ce sã vezi! – însãsi Mitropolia i-a retras dreptul de slujire. Femeia, recunoscutã pentru faptul cã se îmbracã precum o mãicutã, desi nu are nicio legãturã cu cele sfinte, pare cã a uitat când a fost datã afarã din Catedrala Episcopalã de însusi PS Corneliu, care o desconsidera. Acum, s-a autointitulat apãrãtoarea Episcopului si vrea sã îl apere de “atacul” unor preoti, dar si al trusturilor de presã.

Fiind la mii de kilometri distantã, nu putem sti ce pãrere are Episcopul înfumurat al Husilor, de faptul cã, dintr-un popor întreg care a vãzut filmul cu sexul oral, singura care a rãmas sã îl sustintã cu înversunare este nimeni alta decât… Carmen Anghelus. Personaj cunoscut în oras prin faptul cã se îmbracã precum o mãicutã si aratã un comportament exagerat de evlavios, Carmen Rozaura Anghelus si-a gãsit de lucru în aceste zile. A ticluit ea un fel de manifest, prin care nu doar cã îi ceartã rãu pe cei care îsi permit sã “umilescã” un Episcop precum distinsul Corneliu Onilã, dar pune tot scandalul (probabil, inclusiv plângerea Preasfintitului la DNA!), pe baza unei regii puse la cale de mai multi preoti. În manifestul sãu, Rozaura îi face adânci elogii Preasfintitului Corneliu, care despre ea spunea, simplu si fãrã sfialã, cã “e o proastã”.

Rozaura strânge semnãturi pentru Corneliu, “cel mai bun, mai onest si mai dedicat ierarh al locului”

“Preasfintite Corneliu, iertati rãutatea noastrã si lipsa de iubire, de întelegere”, scrie Rozaura în mesajul publicat, pe care îl semneazã “cu smeritã smerenie, ortodocsii din Episcopie”. Internautii nu au rãmas indiferenti la postãrile insistente ale femeii. Cãtãlin i-a rãspuns: “Sã lesin, nu alta. Femeie bolnavã”. “Femeie, tu nu ai auzit cã Mitropolia l-a oprit de la slujbã, pentru cã e gay. Trezeste-te”, i-a spus Doina. Alt internaut a fost si mai dur: “Rozauro, scrii prost. Si tu stii asta. Dacã aveam un tatã ca al tãu, n-as fi pus niciodatã mâna pe creion sau pe tastaturã, de fricã sã nu remarce lumea cã nu m-a pricopsit natura cu nimic, dar cu absolut nimic de la el. De altfel, ideile tale (în fine, nu le comentãm, e democratie…), noi le cam stim. Si încã de multã vreme. Numai cã pe atunci aveai alte opinii. Dacã ti-ai pus fuste negre, amuzante, pânã la cãlcâie, sã stii cã nu ai devenit nici sfântã, nici apãrãtoarea neamului. Nu e de ajuns sã vinzi lumânãri, cu basmaua trasã, ridicol, pânã la mijirea ochilor, ca sã pricepi o boabã din ceea ce se întâmplã în jur. Si nu e suficient sã fi fãcut un copil din flori, ca sã vorbesti acum despre moralã. Mai ai de învãtat”, i-a replicat internautul. Femeia însã nu s-a lãsat impresionatã deloc de reactiile celorlalti, punând la cale o strângere de semnãturi, pentru ca, în baza lor, Patriarhia sã fie convinsã sã îl readucã înapoi la cârmã pe Episcopul Corneliu, pe care ea îl considerã cel mai bun, mai onest si mai dedicat ierarh al locului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.