spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Epidemia de rujeolă face o nouă victimă – a MURIT un tânăr de 29 de ani

- Advertisement -

Epidemia de rujeolă din România a făcut o nouă victimă, informează Realitatea TV. Este vorba de o persoană de 29 de ani din Dolj.

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Dolj a murit pe 1 iulie în Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, fiind cea de-a 32-a victimă a epidemiei de rujeolă. “Acesta a făcut rujeolă în luna februarie, apoi i-a trecut forma acută. Pe 26 iunie a fost internat la spitalul Victor Babeş din Craiova pentru că acesta a început să aibă tuburări neuro-psihice, sugerând o encefalită. Apoi a fost transferat la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti pentru că starea lui s-a agravat. Pe 1 iulie a decedat, iar ieri au venit analizele care spun că în lichidul cefalo-rahidian i-au găsit virusul de rujeolă. A fost vorba despre o complicaţie tardivă a rujeolei“, a declarat Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, notează Gazeta de Sud.

De la debutul epidemiei, 32 de oameni, majoritatea copii, au murit din cauza acestei afecţiuni. Numai în ultima săptămână, la nivel naţional au fost confirmate alte aproape 230 de noi cazuri de pojar.

sursa: https://www.realitatea.net/epidemia-de-rujeola-face-o-noua-victima-a-murit-o-persoana-de-29-de-ani_2086106.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.