spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Verdictul TAS: Viitorul Constanţa este campioana României, Steaua are traseu infernal în Liga Campionilor

- Advertisement -

Judecătorii de la TAS au audiat ieri reprezentanţii Viitorului şi ai FCSB în cadrul procesului iniţiat de roş-albaştrii în care aceştia revendică titlul de câştigători ai Ligii 1, iar joi au dat verdictul: Viitorul este campioana Ligii 1, ediţia 2016/2017.

PDATE, ora 12.18 Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit ca neîntemeiat demersul Stelei de a revendica titlul în Liga 1. Judecătorii au apreciat că FCSB a primit în februarie o circulară din partea LPF în care se specifica faptul că în caz de egalitate de puncte se vor lua în considerare doar rezultatele directe din play-off, dar oficialii roş-albaştrilor nu au ţinut seama de asta.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie la verdictul TAS. Ce i-a transmis lui Gică Hagi

În consecinţă, la tragerea la sorţi a meciurilor pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, vineri, Viitorul Constanţa va evolua pe „ruta campioanelor”, în timp ce FCSB pe „ruta non-campioanelor” şi va avea şanse infime să se califice în grupele Champions League.Între potenţialele adversare al roş-albaştrilor se află Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam, ŢSKA Moscova sau FC Bruges.

Citeşte şi Liga Campionilor, adversarele FCSB şi Viitorului, după verdictul TAS. Vineri e tragerea la sorţi

După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania„, a fost prima reacție a lui Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la televiziunea Sport.ro.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/verdictul-tas-viitorul-sau-fcsb-judecatorii-de-la-lausanne-decid-azi-campioana-ligii-1_366243.html#ixzz4miKtJcqB

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.