spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Modificări importante la legea pensiilor. Ar putea creşte numărul persoanelor care se pot pensiona anticipat

- Advertisement -

Se anunţă modificări importante la legea pensiilor. Se pregătesc schimbări radicale pentru pensionari: ar putea creşte numărul persoanelor care se pot pensiona anticipat, dar cei cu studii superioare ar putea primi pensii mai mari. Toate datele sunt gestionate acum de Ministerul Muncii, transmite România TV.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunțat că vrea să modifice legea pensiilor de la 1 Octombrie 2017.

Ministrul Muncii sustine că legislaţia a fost de prea multe ori cârpită, astfel că, până la 1 octombrie, vrea să vină cu o propunere care să îndrepte inegalităţile în materia pensiilor.

„La ora actuală am constituit deja grupul de lucru. Suntem în situația în care cerem datele de la toate instituțiile, am cerut și legislația de la UE și urmează ca după ce avem toate datele puse la punct, să avem o discuție foarte clară cu Ministerul de Finanțe. Termenul limită este propus în programul de guvernare la data de 1 octombrie. Chiar vom lucra să avem mai multe variante cu care să putem veni în fața coaliției pentru a se alege cea mai bună variantă”, a declarat ea.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/modificari-importante-la-legea-pensiilor-ar-putea-creste-numarul-persoanelor-care-se-pot-pensiona-anticipat_366150.html#ixzz4mi7fJwau

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.