spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Continuã scandalul dupã primul meci al Finalei Ligii 5

- Advertisement -

„Judeteanã”

CEARTÃ… Dupã tãrãboiul de pe stadionul „Municipal” din Vaslui, scandalul dintre Star Tãtãrãni si Flacãra Muntenii de Sus s-a mutat pe retelele de socializare. Presedintele-antrenor al echipei Star Tãtãrãni sustine cã spectacolul fotbalistic a fost umbrit de atitudinea celor de la Muntenii de Sus, care au încercat sã câstige partida de duminicã prin orice mijloace.

„Pãcat cã spectacolul fotbalistic a fost un pic umbrit de smiorcãielile celor de la Flacãra Muntenii de Sus, care au cãutat prin contestatii si insulte sã punã presiune suplimentarã pe noi! Multumesc tuturor componentilor echipei noastre pentru tãria de caracter, iar pentru cei de la Flacãra am un sfat prietenesc: cresteti copii, oferiti-le încredere, sansa sã joace si veti reusi pe teren, nu în culise!”, spune Ion Gentimir. De partea cealaltã, Ionut Simion, presedintele grupãrii Flacãra Muntenii de Sus acuzã Tãtãrãniul cã n-a jucat corect si a folosit, pe toatã durata campionatului, jucãtori legitimati la alte echipe. „Pentru ce ati fãcut voi la acest meci ati trebui exclusi din toate competitiile din judet, deoarece totul a fost premeditat, iar presiunea si tensiunile create vi se datoreazã în totalitate vouã. Îmi pare rãu cã îsi spun aceste lucruri, dar ãsta este adevãrul. Dacã voi ati fi jucat corect la meciurile din campionat, cu jucãtorii vostri si nu cu jucãtorii altor echipe, Star Tãtãrãni nu avea ce cãuta în aceastã fazã a competitiei. Ati furat dreptul altor echipe, care au jucat corect, de a ajunge în aceastã fazã a competitiei. Aceste trucaje si mizerii nu îsi mai vor avea loc în campionatul nostru judetean, îti promit asta. Am sã acord tot suportul AJF-ului ca astfel de lucruri necinstite sã nu mai fie prezente pe un teren de sport”, a spus Ionut Simion.

„Ei au fost primii care au aruncat cu piatra”

Oficialul echipei din Tãtãrãni sustine cã tot scandalul a început din cauza celor de la Flacãra, pentru cã încearcã sã foloseascã orice mijloace pentru a câstiga. „Problemele au fost create de adversari pentru a câstiga cele 3 puncte. Ei au fost primi care au aruncat cu piatra, iar noi le-am rãspuns. Au bani mai multi, dar nu trebuie sã câstige prin orice mijloace, murdãrind munca copiilor de un an de zile. Noi am fãcut o singurã schimbare în repriza secundã, nu aveam cum sã facem nicio golãnie. Noi ne-am vãzut de joc”, a spus pentru Vremea Nouã, Ion Gentimir, presedintele-antrenor al echipei din Tãtãrãni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.