spot_img
15.8 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Iatã profesorii care vor sã fie directori cu acte în regulã

- Advertisement -

CONCURS…Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a postat pe site-ul institutiei rezultatul verificãrii dosarelor de înscriere depuse de candidatii la concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director/director adjunct din unitãtile de învãtãmânt preuniversitar. Cele mai multe cadre didactice de pe listã ocupã si în prezent functii de conducere. Acestea au fost numite prin delegatie în interesul învãtãmântului, pe perioadã determinatã, pe scaunele rãmase libere dupã încheierea primului concurs de la finalul anul trecut. Nu toti profesorii au avut însã dosarele complete, reprezentantii inspectoratului asteptându-i sã aducã actele lipsã, între 10 si 12 iulie, pentru a putea fi validate dosarele. Noua metodologie a concursului contine mai multe modificãri în ceea ce priveste componenta comisiei de concurs, proba scrisã, evaluarea CV-ului etc.

La unitãtile de învãtãmânt din municipiul Vaslui candideazã actualii directori, dar apar si nume noi. De exemplu, la Scoala Gimnazialã “Mihail Sadoveanu”, pentru postul de director, candideazã Anca Corina Anusca Popa, numele actualului manager, Auricã Felnicioiu, nefiind pe listã. La Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu”, Narcis Aprodu, actualul director adjunct, candideazã pentru aceeasi functie. De asemenea, s-au înscris la concurs Petru Asmarande, director al Scolii Gimnaziale “Dimitrie Cantemir”, Ionut Valentin Chiochiu, director adjunct al Liceului cu Program Sportiv, Dorina Lauriana Cocuz, director la Scoala Gimnazialã “Mihai Eminescu”, Silvia Daniela Ionascu, director adjunct al Liceului “Stefan Procopiu”, Elena Mustatã, director adjunct al Liceului Tehnologic “Ion Mincu”, Marius Cãtãlin Nemtanu, director adjunct al Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, Ina Clara Vlad, director adjunct al Liceului “Stefan Procopiu”. Cea mai disputatã functie este, fãrã îndoialã, cea de director adjunct al Scolii Gimnaziale “Stefan cel Mare”, pentru care s-au înscris 3 candidati. Este vorba despre actualul director adjunct Cristina Mihaela Lefter, fostul director Sorin Popoiu si Cristina Gheteu. La grãdinite sunt urmãtorii candidati: Nane Gina – Grãdinita cu Program Prelungit nr. 17, Selaru Alina Elena – Grãdinita cu Program Prelungit nr. 18.

Candidatii de la Bârlad

Pentru sefia unitãtilor de învãtãmânt din municipiul Bârlad s-au înscris urmãtorii candidati: Mariana Bogos si Mihaela Caber – pentru director la Scoala Gimnazialã de Arte “N.N. Tonitza”, Marian Bolum – pentru director la Scoala Gimnazialã “M.C. Epureanu”, Oana Denisa Chirilã – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 5, Ioan Harnagea – pentru director Club Sportiv Scolar, Bogdan Sorin Jora s-a înscris pentru functiile de director si director adjunct la SGimnaziale “M.C. Epureanu”, Mariana Muntenasu – pentru director la Scoala Gimnazialã “Vasile Pârvan”, Oana Gabriela Perju – pentru director adjunct la Scoala Gimnazialã “Iorgu Radu”, Lenta Popa si Elena Geanina Radu – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 8, Lucretius Vladimir Stan – pentru director la Scoala Gimnazialã “V.I. Popa”.

La Husi sunt trei candidati

Cei trei profesori care vor sã fie directori în unitãtile de învãtãmânt din municipiul Husi sunt: Alina Gabriela Calancea – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 10, Mihaela Gutu – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 12 si Costel Sãcãleanu – pentru director adjunct al Colegiului National “Cuza Vodã”.

Candidati neatenti, cu dosare incomplete

11 candidati si-au depus dosarul incomplet la ISJ Vaslui. Anca Mihaela Antip (candidat director Scoala Gimnazialã “Gheorghe Cioatã” din Todiresti) a uitat de declaratia pe propria rãspundere privind veridicitatea unor documente; Mariana Bogos (candidat director Scoala Gimnazialã de Arte “N.N. Tonitza” din Bârlad) nu a depus oferta managerialã; Vioricãi Dragomir (candidat director la Scoala Gimnazialã “Grigore T. Popa” din Dãnesti) îi lipseste ultimul document de numire/transfer/repartizare ca titular; Luminita Iurascu (candidat director Scoala Gimnazialã nr.1 dinTanacu) nu a scris declaratia pe propria rãspundere care sã ateste cã nu a fost lucrãtor sau colaborator al Securitãtii; Mihaela Luculeasa (candidat director adjunct la Scoala Gimnazialã nr.1, sat Gara Banca) a uitat de declaratia pe propria rãspundere cã nu se aflã în incompatibilitate; destul de multe documente îi lipsesc Danielei Maria Mereutã (candidat director Scoala Gimnazialã “Veniamin Costachi” din Rosiesti), si anume ultimul document de numire/transfer/repartizare ca titular si declaratiile pe propria rãspundere cã nu se aflã în incompatibilitate si cã nu a fost lucrãtor sau colaborator al Securitãtii; Dan Tiberiu Novac (candidat director adjunct Scoala Gimnazialã nr.1, Voinesti) nu a depus oferta managerialã si declaratia pe propria rãspundere privind veridicitatea unor documente; foaia matricolã, diploma de licentã si scrisoarea de intentie îi lipsesc lui Ionel Romeo Obreja (candidat director Scoala Gimnazialã nr.1, Voinesti). Alti trei candidati cãrora le lipsesc anumite documente sunt: Lenta Popa (candidat director Grãdinita cu Program Prelungit nr. 8, Bârlad); Alina Elena Selaru (candidat director Grãdinita cu Program Prelungit nr. 18 ,Vaslui); Mirela Stoica (candidat director Scoala Gimnazialã nr.1, Gherghesti). Pentru a vedea lista completã a candidatilor din mediul rural intrati pe site-ul ISJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.