spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un tânãr de 18 ani a murit strivit de cãrutã!

- Advertisement -

TRAGEDIE Comuna Coroiesti este în doliu! Un tânãr localnic, Andrei Galan, de numai 18 ani, a murit pe 8 iulie, dupã ce cãruta cu fân în care se afla s-a rãsturnat într-un sant, exact în dreptul unui copac. Tânãrul a murit pe loc. Andrei era singurul copil si motivul existentei familiei Galan din satul Mireni, comuna Coroiesti.

Satul Mireni, comuna Coroiesti. 8 iulie. Nimic nu prevestea tragedia ce avea sã zguduie întreaga comunitate a acestui micut sat. Andrei Galan, un tânãr de 18 ani, si prietenul sãu de 17 ani au plecat voiosi dis-de-dimineatã sã adune fânul de pe terenul familiei Galan, cu cãruta. Au trecut prin sat si s-au salutat cu totii, bãietii fiind veseli si abia asteptând sã îsi facã treaba. Andrei Galan, proaspãt absolvent al Scolii Profesionale din cadrul Liceului Tehnologic „Petru Rares” din Bârlad, muncea pentru gospodãria pãrintilor si a lui, din sat, dorindu-si sã strângã suficienti bani pentru a pleca peste granitã sã-si gãseascã un rost. Dar nimic nu prevestea ceea ce avea sã se întâmple. Dupã ce au strâns fânul si l-au pus în cãrutã, cei doi tineri s-au suit pe claia de fân si au plecat spre casã. Pe drum, în dreptul unei râpi, când coborau la vale, într-o curbã cãrutã s-a rãsturnat pe o parte, unde se afla un copac mare. Andrei Galan, care era pe stog, a cãzut, fiind prins între cãrutã si copac. Celãlalt tânãr a dat alarma, sunând la 112. Au sosit politistii si Ambulanta, dar pentru tânãrul de 18 ani, Andrei Galan, nu s-a putut face nimic. A murit pe loc, fiind lovit tare la cap si având cutia toracicã strivitã. Tragedia cea mai mare este cã Andrei Galan era singurul copil al familie Galan din Mireni, acum greu încercatã de disparitia lui.

„În ziua de 8 iulie, la numãrul de urgentã 112 a fost primitã o sesizare cu privire la faptul cã pe raza satului Mireni, comuna Coroiesti, a avut loc un accident rutier grav. Politistii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetãri la locul accidentului, stabilind urmãtoarele: G. Andrei, în vârstã de 18 ani, domiciliat în satul Mireni, se deplasa cu un vehicul cu tractiune animalã, încãrcat cu fân, pe un drum sãtesc din localitatea de domiciliu. Într-o curbã, tânãrul a pierdut controlul vehiculului si s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile. Urmare a leziunilor grave, acesta a decedat. Din accident a rezultat si rãnirea unui pasager din cãrutã, în vârstã de 17 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgentã Bârlad. Politistii continuã cercetãrile în vederea clarificãrii împrejurãrilor în care s-a produs acest accident grav.”, precizeazã subinspectorul de politie Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Tânãrul de 17 ani este internat la spitalul bârlãdean, fiind în afarã de orice pericol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.