spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Bãtaie cu pumni si picioare, în parcarea unui club din Vaslui

- Advertisement -

Bãtutã tãrãneascã

VIOLENTÃ… Reglare de conturi în parcarea unui club din Vaslui. Douã clanuri s-au luat la bãtaie, duminicã noaptea, si-au împãrtit pumni si picioare, iar apoi au dat bir cu fugitii. Scandalul ar fi fost provocat de un grup tineri din Lipovãt, care pe fondul unor neîntelegeri mai vechi, s-au gândit sã aplice rivalilor din Vãleni o corectie scurtã. Bodyguarzii clubului au sunat imediat la 112, însã când politistii au ajuns la fata locului, bãtaia se sfârsise. Vãlenarii au refuzat sã meargã la spital pentru îngrijiri medicale, dar si sã depunã plângere la politie. Cu toate acestea, ieri, oamenii legii i-au cãutat pe scandalagiii din Lipovãt si i-au adus la audieri. „În acest caz, a fost deschis un dosar de cercetare penalã, pentru tulburarea linistii si ordinii publice”, a precizat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

Sirul violentelor în cluburile din Vaslui pare sã nu se mai termine. Weekend-ul trecut au avut loc mai multe incidente în localurile din Vaslui. Unul dintre ele a avut loc în parcarea unui club, unde douã gãsti au gãsit „de cuviintã” sã-si verse supãrãrile. S-au luat la bãtaie cu pumni si picioare, într-o partidã scurtã, care, potrivit managerului care administreazã clubul, ar fi durat circa 20-30 de secunde.

„Mã urc în Jeep si vã dãrâm clubul”

„Trei bãrbati din Vãleni au vrut sã intre la noi în club, dar nu au fost lãsati de bodygurazii nostri. De ce? Pentru cã erau bãuti si nici nu erau îmbrãcati corespunzãtor. Dupã ultimele evenimente, am început sã ne selectãm clientela. Este singura noastrã modalitate de a evita incidentele neplãcute. Pentru cã nu am vrut sã îi lãsãm în club, au început sã ne ameninte, cã se urcã în Jeep si ne dãrâmã clubul, cã nu stiu ce ne mai fac… Au stat pe lângã masina cu care veniserã si „le-a copt” mintea”. Nu stiu cum de au început sã se ia la bãtaie cu cei din Lipovãt. S-au împiedicat unul de altul în parcare, cã eu deodatã am auzit un pahar spãrgându-se, am fugit la masinã sã chem pe cineva de la politie, cã m-am gândit cã degenereazã, iar când am ajuns, nu mai era nimic. În 2-30 de secunde s-a derulat toatã actiunea. Scurt! S-au dispersat, unii plecaserã, altii spuneau cã ei nu stiu nimic, cã nu sunt implicati. Azi (n.r. ieri) am început sã dau si eu telefoane, sã vãd cine sunt, dar din câte am înteles, ei nici nu se cunosc între ei”, ne-a spus administratorul clubului. „Toatã noaptea patrulez prin club si pe care îl vãd cã are un comportament mai ciudat, îl iau de brat si îl invit afarã. Stiu cã prin asta îmi fac multi inamici, dar nu am încotro. Facem ordine la Vaslui, dacã nu are cine sã o facã. Trebuie sã facã cineva si treaba asta. Mai bine am 30 de oameni în club, oameni de calitate, care stiu sã se distreze frumos, decât sã am 100 si sã mã trezesc cã îmi creeazã probleme. Îmi distrug afacerea si mã si îmbolnãvesc. Pe banii mei si pe munca mea”, a mai adãugat administratorul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.