spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Ministerul Educației a găsit un nou județ pe harta României

- Advertisement -

Ministerul Educației a inventat un nou județ: Târgoviște. Cel puțin așa a apărut într-un comunicat oficial trimis presei.

Eroare după eroare la Ministerul Educației. Într-un comunicat de presă despre cazul celor doi  candidați din Dâmbovița, eliminați de la bacalaureat, responsabilii de la minister informează că elevii sunt din județul Târgoviște!

După nouă minute, ministerul retrimite comunicatul, cu o rectificare, ,,județul Dâmbovița” și pune eroarea pe seama unei probleme tehnice.

Dincolo de ridicolul situației, ministerul vrea să extindă verificările și la centrul de examen în care au fost redactate lucrările.

Ieri, s-au făcut controale la Centrul de Evaluare de la liceul, unde s-au corectat cele două lucrări de la proba de istorie.

Elevii acuzați de fals și eliminați de la bacalaureat au amenințat că vor protesta, dacă nu vor putea da admitere la facultate.

sursa: https://www.realitatea.net/ministerul-educa-iei-a-gasit-un-nou-jude-pe-harta-romaniei_2081903.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.