spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Televiziunea Română vrea să redenumească canalele. Cum se vor numi TVR 1 și TVR 2

- Advertisement -

Televiziunea Română vrea să redenumească „o parte dintre canale”, în acest sens urmând să aibă loc un sondaj de opinie pentru obţinerea de informaţii relevante.

TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional ar putea să fie redenumite după ce Comitetul Director al Televiziunii Publice a decis să redenumească o parte dintre canale. „Se aprobă demararea procedurilor în vederea selecţionării unei companii specializate în realizarea unui sondaj de opinie, reprezentativ la nivel naţional, în scopul obţinerii unor informaţii relevante, clarificatoare asupra felului în care vor fi redenumite o parte dintre canalele televiziunii publice“, se arată în hotărâre, potrivit paginademedia.ro. Contactată de paginademedia.ro, Carla Tompea, coordonator cu atribuţii de director de programe, nu a detaliat situaţia. „Suntem într-o procedură de achiziţie de servicii, nu vă dau nicio declaraţie că ar pericilita procedura de achiziţie de servicii pentru redenumirea canalelor”, a spus Carla Tompea.

sursa: https://www.realitatea.net/televiziunea-romana-vrea-sa-redenumeasca-canalele-cum-se-vor-numi-tvr-1-i-tvr-2_2081727.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.