spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Centrul Militar Vaslui cautã rezervisti voluntari

- Advertisement -

OPORTUNITATE… Veste bunã pentru vasluienii care vor sã lucreze în Ministerul Apãrãrii Nationale. În perioada 10 iulie – 18 august, Centrul Militar Judetean Vaslui recruteazã soldati sau gradati rezervisti voluntari. Se pot înscrie atât bãrbatii, cât si femeile, cu domiciliul în judetul Vaslui, cu sau fãrã pegãtire militarã. Acestia trebuie sã fie absolventi cel putin ai învãtãmântului general obligatoriu si sã nu fi împlinit vârsta de 51 ani înainte de data de 30.11.2017.

Pentru a putea fi recrutati, rezervistii voluntari trebuie sã nu fi fost condamnati penal printr-o hotãrâre judecãtoreascã rãmasã definitivã, sã nu facã parte din organizatii interzise de legislatia românã, sã nu apartinã unor culte care contravin normelor de pãstrare a ordinii publice sau care încalcã bunele moravuri, sã cunoascã limba românã. Dupã semnarea contractului, pe durata programului de instruire initialã, participantii au aceleasi drepturi si îndatoriri cu ale soldatilor profesionisti în activitate. Cei care au îndeplinit serviciul militar activ nu parcurg programul de instruire initialã. La finalul perioadei de pregãtire, participantii depun jurãmântul militar.

08:00-16:00, intervalul orar în cadrul cãruia se vor face recrutãrile

„Recrutarea candidatilor se va face la sediul Centrului Militar Judetean Vaslui, situat în str. C.D. Gherea, nr. 11, zilnic de luni pânã vineri între 08.00-16.00. Informatii suplimentare privind statutul rezervistului voluntar (îndatoriri, drepturi, recrutare, selectie si formare) pot fi gãsite în Legea 270/2015, privind Statutul rezervistilor voluntari si în Ordinului M 25/31.03.2017 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în M.Ap.N. a prevederilor Legii nr. 270/2015. Personalul Centrului Militar Judetean Vaslui vã stã la dispozitie pentru consiliere începând de luni 10 iulie 2017, la sediul centrului militar sau la telefoanele 0235.317.571 si 0235.312.961”, a precizat locotenent-colonelul Silviu-Ionel Puluc, comandantul Centrului Militar Judetean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.