spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Nu ai luat BAC-ul? Nicio problemă, te poți înscrie la FACULTATE și fără diploma de BACALAUREAT

- Advertisement -

Absolvenții claselor a 12-a care au susținut examenul de BACALAUREAT, dar nu au reușit și nu vor reuși să obțină notă de trecere nici în sesiunea din toamnă, trebuie să știe că se pot înscrie la FACULTĂȚI și fără a promova examenul de BACALAUREAT.

Una dintre universitățile care primesc absolvenți fără diplomă de bac este Universitatea Hyperion care, anunță, de asemenea, că elevii care, pe parcursul primului an de studiu, reușesc să promoveze bacalaureatul își pot continuă studiile în cadrul unei facultăți, în anul II.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad va organiza o sesiune de admitere pentru această categorie de absolvenți, iar programa postlicealelor va cuprinde discipline care se studiază în anul I de facultate, în proporție de 50%.

Școala Postliceală „Danubius” din Galați, din cadrul universității cu același nume, își așteaptă candidații pentru a se înscrie la cele două specializări:

Asistent de gestiune în unități de cazare și alimentație
Asistent medical generalist

Universitatea Artifex din București anunță înscrierile pentru Școală Postliceala Artifex pentru calificările:

agent fiscal
asistent de gestiune
funcționar bancar
tehnician activități comerciale
agent comercial și agent de turism

Universitatea Ecologică din București, de asemenea, va organiza studii postliceale pentru absolvenții fără bacalaureat, unde taxa de școlarizare va fi de 1700 lei pe an.

sursa: https://www.realitatea.net/nu-ai-luat-bac-ul-nicio-problema-te-po-i-inscrie-la-facultate-i-fara-diploma-de-bacalaureat_2081009.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.