spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Casa decopertată de furtuna de joia trecută are acoperiş nou, după ce mai mulţi oameni au sărit în ajutorul familiei

- Advertisement -

Familia din Stroieşti rămasă fără acoperiş la casă după puternica furtună de joia trecută a fost ajutată să revină la o viaţă normală într-un timp extrem de scurt, după ce mai mulţi oameni au decis să nu stea deoparte şi să sară în ajutor. Lucrările la noul acoperiş au fost începute vineri, iar sâmbătă seara deja erau finalizate.

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava, a fost iniţiatorul acestui act de caritate care merită aplaudat.

„Am fost vineri la familia afectată, iar tatăl proprietarului, un om în vârstă de 90 de ani, i-a spus fiului său să aibă credinţă în Dumnezeu, pentru că aceasta este o încercare a diavolului. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost că bătrânul i-a spus fiului că se va găsi o soluţie deoarece el are strânsă o sumă de bani pentru zile negre. Atunci am decis să mă implic, am mai vorbit şi cu câţiva prieteni, am strâns o sumă de bani şi forţă de muncă. S-a lucrat la structura din lemn, apoi a fost pusă tabla lindab, am început vineri la amiază, iar sâmbătă seara lucrarea a fost gata”, ne-a declarat Daniel Drăgoi, cu menţiunea că actul de caritate în care s-a implicat a fost făcut în nume personal.

Momente de groază: „vântul a pornit ca din senin, cu o intensitate foarte mare, a fost, cred, un fel de tornadă”

Joi seară, în jurul orei 18.00, o puternică furtună, care s-a manifestat pe o arie restrânsă, a smuls acoperişul casei familiei Șutu, de la intrarea în comuna Stroieşti. Acoperişul din lemn cu tablă a fost luat pe sus de vântul puternic şi trântit în plină stradă, blocând Drumul Naţional 17, care leagă Suceava de Gura Humorului. Pompierii au intervenit cu un buldoexcavator cu care au demontat şi transportat bucăţile de acoperiş de aproape 200 de metri pătraţi în afara drumului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-07-03/Casa-decopertata-de-furtuna-de-joia-trecuta-are-acoperis-nou-dupa-ce-mai-multi-oameni-au-sarit-in-ajutorul-familiei#ixzz4lqXoAZ4d
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.