spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, în drumeţie montană la Lacul Bucura, în Munţii Retezat FOTO

- Advertisement -

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen Iohannis, au vizitat, în weekend, Lacul Bucura, din Munţii Retezat, unde s-au fotografiat cu turiştii.

Klaus Iohannis a urcat în Munţii Retezat, pe traseul montan care duce la Lacul Bucura, una dintre principalele atracţii turistice din judeţul Hunedoara.

Pe malul lacului glaciar, preşedintele României şi Carmen Iohannis s-au fotografiat cu turiştii.

Unul dintre salvamontiștii hunedoreni care a povestit cu familia prezidențială a declarat pentru toți cei aflați în zona Bucura din Retezat prezența celor doi soți a fost o surpriză.

”Am aflat de la turiști cu circa 15 minute că sunt în zonă. Și-a petrecut mare parte din timp făcând fotografii cu turiștii”, a spus Andrei Mureșan, salvamontistul care la rându-i la exploatat momentul și s-a fotografiat cu Klaus și Carmen Iohannis.

Șeful statului a mai vizitat și în alte weekend-uri din ultimii ani obiective turistice din zona munților Retezat sau a schiat în Munții Șureanu, el acceptând și în acele ocazii să se pozeze cu turiștii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/presedintele-klaus-iohannis-si-sotia-sa-in-drumetie-montana-la-lacul-bucura-in-muntii-retezat_364415.html#ixzz4lhBXNXZv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.