spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

ULTIMA ORA: Furtuna de noaptea trecută a întrerupt energia electrică în 19 localități din jurul Bârladului!

- Advertisement -

FARA LUMINA Furtunile de noaptea trecută, însoțite de descărcări electrice și ploi puternice au produs numeroase avarii în sistemul de distribuție, fiind afectate în special elemente de izolație și conductoare electrice, precum și elemente de suport și susținere ale acestora, cel mai frecvent în urma căderii de vegetație peste rețelele electrice. In toată Moldova sunt 40 de localități fără curent electric, cele mai multe fiind în județul Vaslui, în zona Bârladului. Echipele Delgaz Grid lucrează la remedierea situației.

La orele 11.00, sunt nealimentate 19 localități din județul Vaslui.

Furtunile au afectat în special zona Bârlad, toate cele 19 localități fiind din sudul județului. Acestea sunt: Roșiești, Vutcani, Albești, Epureni, Banca, Viișoara, Șuletea, Dodești, Trestiana, Fruntișeni, Docani, Coroiești, Pogana, Pochidia, Alexandru Vlahuță, Bogdana, Bogdănița, Mălușteni, Blăgești.

„Echipele companiei noastre și ale contractorilor lucrează în continuare pentru remedierea avariilor din sistemul de distribuție, precum și a deranjamentelor individuale și colective. Întrucât unele conductoare sunt rupte și există riscul să ajungă pe suprafața solului, Delgaz Grid atrage atenția asupra pericolului de electrocutare și arsuri pe care le reprezintă conductoarele pentru persoanele aflate în vecinătatea acestora.”, a transmis compartimentul de relații cu presa al Delgaz Grid.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.