spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Sucevean ucis cu sălbăticie în Olanda

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care locuia în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost ucis în Olanda, şocanta veste ajungând joi seară la familia suceveanului. Florin Tabarcea era plecat în Olanda de aproximativ o săptămână şi din puţinele informaţii care au ajuns la Suceava reiese ar fi fost ucis chiar în locuinţa în care stătea, în noaptea de marţi spre miercuri. Cert este că bărbatul a avut parte de o moarte foarte violentă, fiind lovit cu un topor, în timp ce unele surse vorbesc şi de faptul că ar fi fost împuşcat.

Membri ai familiei sale au plecat spre Olanda. Trupul neînsufleţit urmează a fi repatriat până la sfârşitul săptămânii.

Conform unor informaţii neoficiale, Florin Tabarcea ar fi fost omorât de mai mulţi atacatori, care ar fi tot români. Aceştia ar fi acţionat în gaşcă pentru că Florin Tabarcea era un om cu o constituţie robustă, care nu putea fi doborât prea uşor. Presa olandeză nu a relatat încă despre acest caz, astfel că informaţiile privind moartea acestuia sunt foarte puţine. Este posibil ca anchetatorii nici să nu aibă date certe despre autori, astfel că nici nu au fost făcute publice informaţii în mass-media.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-07-01/Sucevean-ucis-cu-salbaticie-in-Olanda#ixzz4leevoDHo
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.