spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi sufocante în weekend, vremea se răceşte săptămâna viitoare

- Advertisement -

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă că valul de căldură va persista şi se va accentua în cea mai mare parte a ţării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Vremea va fi caniculară si disconfortul termic deosebit de accentuat. De luni, vremea se va răci semnificativ.

PROGNOZA METEO la noapte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice si centrale, unde, mai ales la începutul noptii, pe arii restrânse în Moldova si zona Carpatilor Orientali si cu totul izolat în rest, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiuni si 22…23 de grade pe litoral si în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valul de căldură va persista si se va accentua în cea mai mare parte a tării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăsi pragul critic de 80 de unităti) în vestul, sudul, estul tării si pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 29 de garde in nordul litoralului si 40 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 si 23 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat, spre sfârsitul intervalului, vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificări la munte, iar în cursul zilei si în regiunile intracarpatice şi izolat în restul teritoriului.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-zile-temperaturi-sufocante-in-weekend-vremea-se-raceste-saptaman_364029.html#ixzz4lPLeCJOX

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.