spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UPDATE. Circulaţia oprită pe un sens pe A3. O cisternă încărcată cu motorină şi benzină, răsturnată

- Advertisement -

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza scurgerilor de combustibil de la autocisternă încărcată cu motorină şi benzină, răsturnată kilometrul 51+800 de metri, în afara părţii carosabile, circulația rutieră pe autostrada A3 București – Ploiești a fost oprită.

UPDATE 19:00. Cisterna care transporta 22 de tone de motorină şi 10 tone de benzină răsturnată, sâmbătă, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti a fost repusă pe roţi, după aproape opt ore de la producerea evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, iniţial a fost repus pe roţi capul-tractor, după ce o parte din încărcătură a fost transvazată, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că traficul pe A3 este în continuare oprit şi deviat între localităţile Potrigrafu şi Bărcăneşti

sursa: https://www.realitatea.net/a3-bucuresti-ploiesti-inchisa-o-cisterna-incarcata-cu-motorina-si-benzina-rasturnata_2077035.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.