spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

O poliţistă locală din Rădăuţi, condamnată după ce a furat banii dintr-un portofel găsit pe stradă şi predat la secţie de un bărbat

- Advertisement -

Vardistul s-a transformat în hoţ. Nu este o poveste de film, ci o stânjenitoare situaţie care s-a înregistrat la Rădăuţi. O poliţistă locală căreia i s-a dat un portofel cu bani şi acte găsit pe stradă pentru a-l preda persoanei păgubite a ales varianta ruşinoasă. Mai exact, Carmen Mirela Acsântoaie a luat banii din portofel şi a predat cartea de identitate la Serviciul Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor, de unde a fost recuperată de femeia păgubită.

Totul s-a întâmplat în ianuarie 2014, când o femeie din Burla a mers în piaţa agroalimentară din Rădăuţi pentru a cumpăra legume. Când a plătit a scăpat jos, din greşeală, portofelul în care se aflau cartea de identitate, chitanţe şi bani, suma fiind apreciată la circa 200 de lei.

Femeia de la tarabă a găsit portofelul şi l-a predat unui cunoscut, care i-a căutat pe poliţiştii locali care acţionau în zona pieţei agroalimentare şi i-a chemat pentru a preda bunul găsit.

„La tarabă a ajuns doar Acsântoaie Carmen, căreia i-a predat portofelul. Aceasta  s-a uitat în el şi a spus că îl va preda la poliţia naţională. N.C. a luat numărul de telefon mobil al poliţistei locale Acsântoaie Carmen, pentru ca, în eventualitatea că va veni bătrâna după portofel, să o pună în legătură cu Acsântoaie Carmen Mirela”, se arată în rechizitoriul de sesizare a instanţei de judecată.

Păgubita s-a prezentat a doua zi la tarabă, dar vânzătoarea i-a spus că a predat portofelul poliţistei locale Carmen Mirela Acsântoaie, care sunată fiind a menţionat că a dat bunul pe care-l primise unei nepoate a femeii, elevă la Colegiul Tehnic Rădăuţi, fapt infirmat ulterior de bătrână, care a declarat că nu are nici o nepoată.

„Persoana vătămată s-a prezentat la SPCLEP Rădăuţi la ghişeu, unde i-a fost înmânată cartea de identitate. Când a întrebat şi de portofel, lucrătorul de la ghişeu i-a spus să se adreseze Poliţiei Locale şi să întrebe acolo de poliţista locală Acsântoaie Carmen Mirela. Păgubita a mers la Primăria Rădăuţi, unde a discutat cu un agent de pază, care a sunat-o pe Acsântoaie Carmen Mirela, iar la telefon aceasta i-a spus martorei că buletinul l-a predat la SPCLEP Rădăuţi şi a precizat din nou că portmoneul l-a dat unei nepoate să-l ducă acasă”, se mai menţionează în rechizitoriu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-06-22/O-politista-locala-din-Radauti-condamnata-dupa-ce-a-furat-banii-dintr-un-portofel-gasit-pe-strada-si-predat-la-sectie-de-un-barbat#ixzz4kiXcqksj
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.