spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

EXCLUSIV! Am intrat în posesia mesajelor ţinute până acum ”la secret”! Ce ameninţări i-a trimis jihadistul Umar Al-Amen lui Sabbagh: ”Vom ataca România şi…”

- Advertisement -

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia mesajelor dintre jurnalistul Christian Sabbagh şi jihadistul craiovean Luigi Boicea, ţinute până acum ”la secret”. Românul a fost de curând condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, după ce s-a demonstrat că luase legătura cu Statul Islamic şi fusese instruit despre cum să comită acte de terorism. (CITEŞTE ŞI: FLORIN MORARIU, brutarul român care i-a atacat pe terorişti cu făcăleţul, se teme pentru viaţa lui)

În urmă cu doi ani, Christian Sabbagh a fost abordat de jihadistul craiovean Luigi Boicea prin intermediul unei reţele de socializare, sub pseudonimul Umar Al-Amen Ibn Marwaan. În timpul conversaţiei, Boicea i-a dezvăluit jurnalistului o serie de informaţii care l-au pus pe gânduri şi l-au determinat să înainteze o plângere în baza căreia s-a început investigarea craioveanului.

În urmă cu câteva zile, Luigi Boicea a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare, cu executare, după ce s-a demonstrat că luase legătura cu Statul Islamic şi fusese instruit despre cum să comită acte de terorism, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia mesajelor care l-au determinat pe Christian Sabbagh să aducă în atenţia autorităţilor cazul. (CITEŞTE ŞI: Christian Sabbagh i-a hărăzit soarta fiicei sale, după ce a micuţa a fost extrem de bolnavă: ”Acesta îţi va fi veşmântul!”)

Jurnalistul a explicat pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, cum a ajuns să pună autorităţile pe urmele lui Boicea. În convorbirea cu Christian Sabbagh, Luigi Boicea – jihadistul din Craiova – foloseşte aliasul Umar Al-Amen Ibn Marwaan.

„Teroriştii au pus mâna pe nişte avioane, dar nu au reusit să aibă un turn de control. Informaţiile pe care mi le-a dat în timpul conversaţiei m-au făcut să cred că în spatele lui se află şi alţii, pentru că nu le putea obţine un puşti din Craiova. Scria în limba engleză ca să creeze impresia că vorbeşte în numele unui terorist arab. În această investigaţie au fost folosiţi investigatori sub acoperire”, a declarat Christian Sabbagh pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: Viaţa i s-a schimbat complet! Christian Sabbagh, decizie radicală după ce a devenit tată şi i-a fost închisă emisiunea)

citeste mai departe: http://www.cancan.ro/exclusiv-am-intrat-in-posesia-mesajelor-tinute-pana-acum-la-secret-ce-amenintari-i-a-trimis-jihadistul-umar-al-amen-lui-sabbagh-vom-ataca-romania-si-17045140

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.