spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Gunoiul strâns de la săteni, trântit cu nonşalanţă pe imaş de conducerea Primăriei Bosanci

- Advertisement -

Situaţie stânjenitoare la Bosanci, unde primarul Neculae Miron a dispus ca gunoiul adunat de la oamenii din comună să fie depozitat pe amplasamentul fostei gropi de gunoi, în zona imaşului, deşi acest lucru este interzis categoric de normele actuale de mediu. Aşa se face că de la începutul săptămânii trecute pe imaş au fost depozitate circa 15 maşini de gunoi, iar vântul care a suflat în ultima perioadă, dar şi animalele care circulă pe acolo au împrăştiat pe o zonă destul de mare pungi şi peturi.

Culmea ironiei, chiar acolo unde sunt depozitate acum gunoaiele tronează un mesaj postat de Primăria Bosanci încă din 2009, care are următorul text: „Atenţie, începând cu data de 16.07.2009 este interzisă depozitarea gunoaielor conform legii. Amenda 50.000 Ron. Primăria”. Curat-murdar se poate spune fără teama de a greşi.

În cursul zilei de sâmbătă am ajuns în locul unde sunt depozitate ilegal gunoaiele, iar un bărbat care păzea vacile a mărturisit că totul este de dată recentă, pentru că în urmă cu o săptămână totul era în regulă.

Nu a trecut prea mult timp şi la groapa de gunoi improvizată fără nici un fel de aviz a apărut o maşină a Primăriei Bosanci care aducea gunoaiele adunate de la sătenii din Cumpărătura.

În maşină erau doi angajaţi ai Primăriei Bosanci care au poziţionat maşina pentru a descărca sacii cu deşeuri. Au observat că sunt fotografiaţi şi filmaţi, motiv pentru care au întrebat despre ce este vorba. Din discuţia cu şoferul am aflat că transportul gunoiului în această zonă se face din ordinul primarului comunei şi că primele curse au fost la mijlocul săptămânii trecute.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-06-19/Gunoiul-strans-de-la-sateni-trantit-cu-nonsalanta-pe-imas-de-conducerea-Primariei-Bosanci#ixzz4kRDpklzj
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.