spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

PSD contra PSD. Prima moţiune de cenzură prin care un partid îşi dinamitează Guvernul propriu

- Advertisement -

Moment în premieră pe scena politică românească. Pentru prima dată în istoria postdecembristă, un partid citeşte în plenul comun al Parlamentului o moţiune de cenzură împotriva propriei formaţiuni politice.

Moţiunea de cenzură nu are încă un titlu, potrivit surselor politice din interiorul PSD citate de Realitatea TV. Social-democraţii au dificultăţi în a redacta un text care atacă realizările Guvernului pe care l-au propus şi susţinut în ultimele 6 luni.

PSD face astăzi primul pas oficial pentru demiterea lui Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria. Moțiunea de cenzură va fi depusă şi citită în Parlament. Social-democrații au fost convocați să se prezinte de urgență la serviciu, chiar dacă e duminică. Opoziţia însă amenință cu boicotul.

Sorin Grindeanu luptă cu toate armele şi susţine că moţiunea de cenzură nu va putea fi citită astăzi în Parlament din motive procedurale, deoarece documentul trebuie trimis şi Executivului la data depunerii în Legislativ, iar în weekend Registratura Guvernului nu are program.

Tabăra coordonată de Liviu Dragnea pierde tot mai mult teren în încercarea de a demite Guvernul Grindeanu. Cel puțin 41 de parlamentari PSD şi ALDE vor vota împotriva moțiunii, transmite Realitatea TV.

sursa: https://www.realitatea.net/psd-contra-psd-prima-motiune-de-cenzura-prin-care-un-partid-isi-dinamiteaza-propriul-guvern_2074902.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.