spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cumperi bilet online la CFR Călători, „naşul” te verifică pe caiet!

- Advertisement -

Conductorii de tren ai CFR Călători îi verifică în prezent pe cei care cumpără bilete online după ce se uită într-o listă pe suport fizic pe care o poartă cu ei. Din cauza unor probleme procedurale şi financiare, proiectul companiei de achiziţie de tablete pentru cotrolori este blocat.

Dacă îţi cumperi bilet online la CFR Călători, nu trebuie neapărat să-l printezi. Şi asta pentru că numele tău este trecut pe o listă care apoi este transmisă conductorului de tren.

Metoda de verificare pe coli de hârtie a călătorilor ar putea fi însă înlocuită cu una modernă, ce presupune achiziţia de tablete pentru naşi.

Proiectul companiei de dotare a celor până la 2.000 de conductori de tren cu dispozitive mobile este însă blocat din cauza unor probleme procedurale şi financiare, potrivit unor surse din cadrul CFR Călători.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/cumperi-bilet-online-la-cfr-calatori-nasul-te-verifica-pe-caiet-ce-urmeaza_139458.html#ixzz4kFdWMo2G

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.