spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Recompense financiare pentru olimpicii de la Scoala Gimnazialã “Vasile Alecsandri”

- Advertisement -

FINAL…La Scoala Gimnazialã „Vasile Alecsandri” si Grãdinita nr. 21, structurã, s-a încheiat, în atmosferã de sãrbãtoare, serbarea de final de an scolar, desfãsuratã în Centrul Cultural „Alexandra Nechita”, pus la dispozitie de Primãria Municipiului Vaslui. Totodatã, s-au acordat si premiile speciale, mult asteptate de elevi, mai ales cã, spre bucuria lor, asociatia „Nouã ne pasã”, a pãrintilor, a tinut ca si în acest an sã recompenseze financiar performanta.

Este vorba despre seful de promotie, Verman George Bogdan, cei cinci olimpici nationali: Grigoriu Christos Iordanis, Dobândã Paula, Macarov Daniel, Enea Costel, Blãnitã Alexandru si elevii din clasle V-VIII care au încheiat anul scolar cu media generalã 10: Astratinei Alexandra Stefania, Dudescu Iozefina, Ciubotaru Stefania, Postolache Alisia, Palcu Stefan, Otel Elena, Nechita Roberta, Cornut Lorena, Dobândã Paula, Mihalache Andrei, Ciot Tudor, Popa Andrei Cosmin, Verman George Bogdan, care au primit si diplome de merit. Au fost recompensati cu diplome de excelentã sau excelentã în arte elevii Fodor Bianca, Buhai Rares, Palcu Vlad, Poianã Tudor, Mantarosie Laura, Silivenschi Bianca, Fârã Adelina, Dãrescu Teodora, Lefter Cristina, Nechita Roberta, Pântea Diana, Mihalache Andrei, Ungureanu Anastasia. “Generatia 2017 a fost asa cum ne asteptãm sã fie copiii: uneori poznasi, alteori neastâmpãrati, dar plini de talent, de curiozitate, ambitiosi si seriosi. Seful de promotie Verman George Bogdan, absolvent de nota 10, este un exemplu de elev model, la fel Ciot Tudor, Popa Andrei Cosmin si Mihalache Andrei, care au terminat clasa a VIII-a cu 10 pe linie. Avem mari satisfactii profesionale când reusim sã educãm copii, asta însemnând ca, pe lângã stricta „învãtare a lectiilor”, sã le formãm si sã le dezvoltãm, alãturi de familie, deprinderi de respect, bun simt, capacitatea de a fi recunoscãtori. Majoritatea fostilor nostri elevi îndeplinesc la nivel înalt aceste standarde. Cei mai multi dintre ei ne viziteazã scoala periodic, pentru sfaturi si pentru a mai sta „la povesti”, ca între vechi si buni prieteni. N-as putea spune a cui bucurie este mai mare: a lor sau a cadrelor didactice? Cum sã nu ne bucurãm când aflãm de cel putin alti 5 (cinci) sefi de promotie din cel putin alte trei unitãti scolare vasluiene, copii pe care si noi i-am crescut? Bravo Andra Maria Voina, sefã de promotie a Colegiului “Anghel Ruginã”, felicitãri, suntem mândri de tine! Elena, Briana, Diana, de la Scoala Gimanzialã „Mihai Eminescu”, e frumos si corect gestul vostru de a aminti numele învãtãtoarei si al scolii unde ati început drumul! Din pãcate, existã si copii care, din cine stie ce motive doar de ei (ne)stiute, ne dezamãgesc, uitând cã un simplu „multumesc” spus la timp nu e doar obligatoriu, dar poate fi magic.” – profesor Dorina Baban, director.

“Sunt mândrã de fostii mei elevi”

Felicitãri tuturor elevilor de clasa a VIII-a, pentru drumul plin de succese parcurs pânã aici si mult, mult succes la Evaluarea Nationalã. Sunt mândrã de fostii mei elevi care au terminat ca sefi de promotie la scolile „Vasile Alecsandri”, „Mihai Eminescu” si “Stefan cel Mare”! Destinul i-a împrãstiat la mai multe scoli, dar au rãmas aceeasi copii silitori si ambitiosi.” – învãtãtor Violeta Luca.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.