spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Weekend plin de rugby la Bârlad

- Advertisement -

Capitala sportului cu balonul oval

ÎNTRECERE…Stadionul Rulmentul din Bârlad va gãzdui, azi si mâine, Turneul Final al Diviziei Nationale de Juniori U17 rugby7, o competitie la care sunt înscrise nu mai putin de 8 echipe.

Pe 17 si 18 iunie, pe Stadionul Rulmentul din Bârlad, are loc Turneul Final al Diviziei Nationale de Juniori U17 rugby 7, editia 2016-2017. În urma fazelor preliminare si a ocupãrii locurilor calificante la Turneul Final echipele care vor evolua în acest weekend, la Bârlad, sunt CSS Bârlad, LPS Suceava, LPS Focsani, CSS2 Baia Mare, CSO Pantelimon, CS Aurora Bãicoi, CT Dinicu Golescu si RC Brasov. Partidele vor începe la ora 11:00 atât sâmbãtã cât si duminicã. Mâine, la finalul tuturor partidelor va avea loc festivitatea de premiere. „Asteptãm o crestere a nivelului tehnic a jucãtorilor specific pentru rugby 7. Va fi un turneu echilibrat , indiferent de repartizarea echipelor în grupe în urma tragerii la sorti si asteptãm un spectacol frumos. Competitia este deschisã oricãror rezultate”, a declarat Nicolae Sisiu, coordonator competitii rugby 7si rugby X.

Duminicã intrã în pâine si rugbistii de la Under 18

O altã competitie în care este angrenat clubul CSS Bârlad este Turneul Final al Diviziei Nationale Under18. Acesta va debuta duminicã, pe terenul Olimpia, din Bucuresti. Echipele care vor participa sunt: CSS Bârlad, CSM Baia Mare, CS Tomitanii Constanta, CT Dinicu Golescu, CSM Olimpia si CS Politehnica Iasi. Grupele vor fi stabilite azi, la ora 20:00, la sediul Federatiei Române de Rugby. Meciurile se vor juca în zilele de 18 iunie, 20 iunie si 22 iunie iar pe 24 iunie vor avea loc jocurile finale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.